TUMMYTOX blogs.

image

Malina je izgubila 10,5 * kg uz TummyTox proizvode!

Kad je Malina shvatila da ju je sva odjeća počela stezati, znala je da je vrijeme da zaista riješi problem s prekomjernom tjelesnom težinom. Evo koji su proizvodi su joj pomogli u tome!

Pročitajte više
image

Ne prestaješ se debljati? Kriv je višak estrogena!

Ako su debljanje, nakupljena masnoća u bokovima, bedrima i stražnjici, problemi sa spavanjem, poteškoće u upravljanju stresom i nadutost neke od tvojih redovitih briga, svidjet će ti se kada ti kažemo da možeš učiniti nešto po tom pitanju!

Pročitajte više
image

Monica je izgubila 7,8* kg u 2* mjeseca zahvaljujući TummyToxu!

Moje ime je Monica i žeilm podijeliti svoju priču jer bi se možda druge djevojke mogle pronaći i prepoznati u mojim riječima i iskustvima.

Pročitajte više
image

Tereza: "Voljela bih da se svaka djevojka osjeća kao ja sada!"

Tereza je 23-godišnja zamjenica upravitelja. Stresan radni život, promjene raspoloženja i nezdrave navike dovele su do toga da je prestala voljeti sebe i svoje tijelo... Sve dok nije odlučila napraviti promjenu!

Pročitajte više
image

Mala tajna mršavljenja - ove djevojke obožavaju TummyTox čajeve!

Čuli smo toliko uzbudljivih priča od naših obožavateljica TummyTox čajeva da nismo mogle odoljeti, a da ne pripremimo super mix njihovih iskustava – ove djevojke su izgubile puno kilograma sagorijevajući više masnoće i ubrzavajući svoj metabolizam.

Pročitajte više
image

Otkrivanje tajne mršavljenja: Kurkuma!

Kurkuma i njen najaktivniji spoj kurkumin stoljećima su nadaleko poznati po širokom rasponu zdravstvenih dobrobiti. Sve je više i vi&sca …

Pročitajte više