O nama

Hej, TummyTox girl!

Dobrodošla u obitelj <3

Prvo pravilo: TummyTox djevojke se ne natječu međusobno. Volimo i cijenimo sebe i jedna drugu.

TummyTox je brend koji su kreirale djevojke za djevojke. Želimo da se svi osjećaju dobro u svojoj koži i da žive skladno i sretno. Ako se i ti trenutno boriš i tražiš promjenu, onda si došla na pravo mjesto - i u pravu obitelj! <3

TummyTox je tu da ti pomogne u oblikovanju nove verzije sebe; sretnija i mirnija! Konačno ćeš moći postići svoju ciljanu težinu i osjećati se dobro u svojoj koži - sve uz pomoć naših fantastičnih proizvoda! Nudimo 100% prirodne proizvode kreirane samo za djevojke poput tebe!

U TummyToxu vjerujemo da se želja za višom kvalitetom života mora ostvariti na način da se vratimo prirodi. Uz naše proizvode nudimo znanstveno potvrđene prirodne sastojke najviše kvalitete za hranjenje tijela i duha.

Budući da je svaka osoba jedinstvena, svjesni smo da svatko od nas zahtijeva specifična rješenja. Iz tog razloga, TummyTox proizvodi nude svakome od vas potpunu podršku - od proizvoda za mršavljenje vrhunske kvalitete i proizvoda za zdravlje i detoksikaciju do naše linije proizvoda za ljepotu - kako bi mogla živjeti dug, zdrav, aktivan i sretan život.

TummyTox ima više od 650.000 zadovoljnih korisnica diljem svijeta! TummyTox djevojke iz Hrvatske posebno su lude za našim Draining Drink napitkom, čajevima za mršavljenje i proizvodima za ravnotežu hormona.

Naše prekrasne #TummyToxCurke sada se odlično osjećaju u svojim tijelima i zato su odlučile podijeliti svoje nevjerojatne priče o uspjehu sa svim ostalim djevojkama kako bi im pomogle na njihovom osobnom putu poboljšanja. Saznaj više o tome ovdje!

 

xoxo, TummyTox ekipa