ČESTA PITANJA

Ovdje možeš pronaći odgovore na često postavljenja pitanja

 

Kada će mi stići paket?

Paket stiže u roku 2-3 radnih dana od narudžbe.

 

Koji su troškovi dostave?

Za narudžbe do 26,54 € dostava iznosi 3,30 €, a za sve narudžbe u iznosu od 26,54 € ili više, dostava je besplatna.

 

Što učiniti ako nisam dobila potvrdu narudžbe na email?

Ponekad mail zaluta u neželjenu poštu, ako niti tamo nije znači da je narudžba bila neuspješna. U tom slučaju molimo da nas kontaktirate na putem chat podrške korisnicima na web stranici ili na TummyTox facebook stranici.

 

Nemam kod s popustom, kako mogu naručiti.

Kodove s popustom često možete pronaći u našim posebnim akcijama na TummyTox društvenim mrežama. No za narudžbu nije potrebno imati kod i može se naručiti ako polje ostane prazno.

 

Zašto sam vidjela na društvenim mrežama različitu cijenu od one na stranici?

Često imamo promotivne akcije na Facebooku i Instagramu, što znači da možete preko tih stranica dobiti popust i platiti po nižoj cijeni od one koja je na TummyTox stranici.

 

Vidjela sam jednu cijenu proizvoda, kada dodam u košaricu je druga cijena.

U košarici piše originalna cijena a cijena s popustom je izračunata na dnu stranice. Ako i dalje ne piše pravilna cijena možete nam se javiti na chat podrška korisnicima na web stranici ili društvene mreže pa ćemo čim prije ukloniti problem.

 

Gdje mogu kupiti TummyTox proizvode?

Naše proizvodi se prodaju jedino na internetskoj stranici www.tummytox.hr

 

Imam problema s narudžbom, što učiniti?

Javite nam se na chat podrška korisnicima na web stranici ili na društvene mreže, mi ćemo probati čim prije riješiti problem ili ćemo mi napraviti naruždbu.

 

Koliko su sigurni vaši dodaci prehrani?

Svi naši dodaci prehrani sadrže visokokvalitetne sastojke iz pouzdanih izvora. Svi sastojci i serije proizvoda testiraju se na potencijalno štetne teške metale i mikroorganizme. Naši proizvodi sadrže hranjive koncentrate ili druge tvari s hranjivim ili fiziološkim učinkom. TummyTox dodaci prehrani proizvedeni su prema GMP i HACCP standardima u modernim pogonima, koji se nalaze u EU. Dodaci prehrani nisu namijenjeni zamjeni uravnotežene prehrane, već nadopunjavaju prehranu.

TummyTox dodaci prehrani proizvode se prema GMP i HACCP standardima u suvremenim proizvodnim pogonima u Europskoj uniji. Svi dodaci su usklađeni s EFSA-om. Dodaci prehrani nemaju za cilj zamijeniti uravnoteženu prehranu, nego je nadopuniti.

 

Koliko dugo je potrebno konzumirati Draining Drink?

Draining Drink bi trebala uzimati najmanje 10 dana (sadržaj kutije je 10 vrećica). Možeš ga sigurno uzimati koliko god želiš. Ako jedeš puno prerađene ili slane hrane, često osjećaš nadutost ili se nosiš s viškom vode, preporučujemo korištenje proizvoda Draining Drink dulje vrijeme.

 

Da li TummyTox proizvode smiju konzumirati trudnice i dojilje?

Sve naše čajeve (Daily Kick & Sleep Tight, Immuny Tea, Skinny Me Tea) mogu konzumirati i trudnice i dojilje, što se tiče ostalih proizvoda preporučujemo savjetovanje s liječnikom prije konzumacije.

 

Kada i kako uzimati TummyTox proizvode?

Mi preporučamo uzimati TummyTox proizvode nakon obroka, a mogu se konzumirati skupa i odvojeno Za svaki proizvod opisan je način upotrebe ispod sastojaka.

 

Napravila sam narudžbu ali bi htjela neke podatke promijeniti ili otkazati narudžbu.

Molimo da nam se za sve promjene (npr. promjena adrese) ili otkazivanje narudžbe javite čim prije nachat podrška korisnicima na web stranici ili facebook profil kako bi mogli to promijeniti prije nego paket bude poslan. Jednom kada pošaljemo paket više ništa ne možemo mijenjati.

 

Koja je razlika između Tummy napitaka i Tummy čajeva?

Tummy napitci se rastvaraju u hladnoj vodi (Draining Drink, Fat Burner Drink, Cleanse Drink, Beauty Drink), dok se Tummy čajevi rade s vrućom (ne kipućom) vodom (Daily Kick & Sleep Tight Tea, Skinny Me Tea, Immuny Tea).

 

Mogu li piti više od 1 šalice TummyTox čaja na dan?

Čajevi su 100% prirodni i ne sadrže nikakve dodatke. Najbolje djeluju ako se pridržavamo uputa (1 šalica na dan - za svaki čaj), ali možemo popiti i 2 šalice ako želimo veći učinak. Normalno nije dobro pretjerivati, zato ne preporučamo više od 2 šalice čaja na dan. Što se tiče ostalih TummyTox napitaka vrlo je važno pridržavati se uputa.

 

Kako se piju TummyTox čajevi?

Za pripremu TummyTox čaja nemojte upotrebljavati kipuću vodu. Prelijte vrećicu čaja sa svježom vrućom vodom (70-80 °C) i pustite da odstoji 5 minuta. Preporučujemo vam da za svaku šalicu čaja upotrijebite 1 vrećicu čaja. Čaj napravite u normalnoj šalici.

 

Smiju li TummyTox proizvode koristiti djeca?

Ne, naši proizvodi nisu namijenjeni djeci niti maloljetnicima.

 

Imam propisanu dijagnozu i lijekove, da li uz to mogu koristiti i vaše proizvode.

U ovakvim slučajevima svakako savjetujemo razgovor sa osobnim liječnikom prije korištenja naših proizvoda.

 

Da li TummyTox proizvode mogu koristiti i muškarci.

TummyTox proizvodi usredotočavaju se na najčešće tegobe s kojima se susreću žene, ali mogu ih koristiti i muškarci.