TUMMYTOX blogs.

Tereza: "Voljela bih da se svaka djevojka osjeća kao ja sada!"

Tereza je 23-godišnja zamjenica upravitelja. Stresan radni život, promjene raspoloženja i nezdrave navike dovele su do toga da je prestala voljeti sebe i svoje tijelo... Sve dok nije odlučila napraviti promjenu!

image

"Prije nego što sam započela svoju transformaciju, uopće mi se nije sviđalo svoje tijelo. U biti, znala sam da mi je potrebna promjena. I bila sam odlučna u tome!"

Najveći problem bilo je tulumarenje i alkohol: "Moja izgovor je uvijek bio: istopit ću kalorije na plesnom podiju i neću jesti sutradan... Ali, očito nije djelovalo."

"Znala sam da želim promjenu"

Tereza je prošla kroz težak period u kojem nije voljela sebe i osjećala je da je ne voli ni njezin partner. Nedostajalo joj je samopouzdanja, psihički se loše osjećala, stalno je živcirala samu sebe, a to se odrazilo na njen posao i privatni život: "Tada sam počela obraćati pažnju. Nezdrav način života, tulumarenja, alkohol..." Konačno je donijela odluku da bude zdravija i vitka: "Stala sam pred ogledalo i rekla: dosta!"

Isprva nije vjerovala, ali je ipak probala...

"Teško je osjećati se dobro kao djevojka u svom tijelu bez samopouzdanja. Nisam izgledala zdravo, nisam ličila na sebe. Ali onda sam pronašla TummyTox. Vidjela sam oglase na svim društvenim mrežama, a čak su ga i neke djevojke koje sam pratila počele preporučivati . Pomislila sam zašto ne, nemam što izgubiti. Do sada sam uložila puno novca u svoj put mršavljenja i nije mi smetalo potrošiti još malo. Nisam u potpunosti vjerovala da će uspjeti, ali sam ipak sam htjela probati..."

"Bila sam uzbuđena dok sam pregledavala trgovinu i čitala opise proizvoda. Proizvodi su bili prirodni i činilo se da je bilo puno zadovoljnih djevojaka."

Tereza je probala naš omiljeni čajni duo i bila je jako uzbuđena

"Ujutro sam pila Daily Kick Tea umjesto kave. Zamijenila sam kavu čajem i mogu reći da je to bila dobra odluka. Cijeli dan sam imala više energije, osjećala sam se odlično. Navečer sam pila Sleep Tight Tea, jer pomaže u čišćenju i regeneraciji organizma i sagorijevanju kalorija dok spavamo. Zahvaljujući njegovim prirodnim sastojcima spavam kao beba. I mogu reći da se budim odmorna i dobro raspoložena."

Prvi rezultati su brzo došli

"Nakon tjedan dana držanja nestroge dijete, smršavila sam 2* kg. Kile su brzo padale. Bila sam jako iznenađena jer sam prije toga bila na dijeti cijeli mjesec i nisam uspjela skinuti ni grama. Ovo me je motiviralo da nastavim dalje... Htjela sam isprobati i druge proizvode. Probala sam puno toga i uvijek sam bila iznova zadovoljna i vraćala se po još."

Terezina transformacija učinila je da se osjeća vrhunski

"Osjećam se lagano, zdravo i što je najvažnije, puna energije. Svima oko sebe preporučujem TummyTox. Osjećam se svježe, zdravo i vitko. Konačno sam opet ona stara Tereza, samopouzdanja imam na pretek. Ne mogu se prestati gledati u ogledalu!"


"Voljela bih da se svaka djevojka osjeća kao ja sada. Konačno sam sretna u svojoj koži. Ne moram se prisiljavati na tjelovježbu ili dijetu. Nema drastičnih promjena u prehrani, nema osjećaja frustracije. Počastim se kad god želim , redovito vježbam  i još uvijek koristim TummyTox proizvode jer mislim da su nevjerojatni."

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni sprječavanju, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnih stanja. Održavanje uravnotežene prehrane i zdravog načina života je iznimno važno.

Proizvodi za vas

Detox i mršavljenje
-55%
Posebna cijena 35,99 EUR(271,18kn) Standardna cijena 79,99 EUR(602,72kn)
Pogledajte proizvod
DETOX I MRŠAVLJENJE
-55%
Posebna cijena 38,99 EUR(293,79kn) Standardna cijena 86,99 EUR(655,47kn)
Pogledajte proizvod