TUMMYTOX blogs.

Jelena, ”Izgubila sam nekoliko kilograma i jako sam sretna”

Jelena je 25-godišnja Splićanka koja je nedavno završila fakultet. Kroz cijelo studijsko razdoblje je dobivala kilogram za kilogramom zbog stresa koji joj je uzrokovao studij. Nažalost, nije joj uspijevalo skinuti sve te viška kilograme.

image

Nakon samo nekoliko dana primijetila je gubitak kilograma

"Slučajno sam naišla na proizvod Skinny  Me Tea i odlučila ga isprobati. Nakon samo nekoliko dana uspjela sam skinuti jedan kilogram*".

Taj uspjeh je ohrabrio Jelenu da isproba više proizvoda

Nakon što je uspješno smršavila uz Skinny  Me Tea Jelena je isprobala još proizvoda. "Koristila sam i Daily Kick Tea i Sleep Tight Tea. Naravno, čim sam primijetila da se osjećam puno bolje, nastavila sam s Tummyccinomi Fat Burnerom, nakon čega su uslijedili 15-day Detox i Carni Fit kapsule."

”Izgubila sam 23 kilograma* u 3 mjeseca”

"Koristeći vaše dodatke prehrani, izgubila sam 23 kg* u 3 mjeseca. Izgubila sam nekoliko kilograma i jako sam sretna, koža mi je postala glatka i nemam više sala."

”Hvala vam što ste promijenili moj život na bolje”

Jelena je sada jako zadovoljna svojim rezultatima i spremna je svima preporučiti TummyTox proizvode koji su joj pomogli da promijeni život na bolje.

"Svakako bih preporučila vaše proizvode svima, jer i sama vjerujem da daju najbolje rezultate. Hvala vam što ste promijenili moj život na bolje."

TummyTox preporuka

Koristeći nekoliko TummyTox proizvoda, Jelena je prošla kroz totalnu transformaciju, uspjevši smršaviti rekordnih 23* kilograma u samo 3 mjeseca.

Body Transformation paket od TummyToxa kombinira sve prednosti: sagorijevanje masnoće i kalorija, uspješno mršavljenje, bolja probava i dobro zdravlje.

  • Smanjuje glad i žudnju
  • Sprječava stvaranje nove masnoće
  • Uklanja toksine iz tijela koji sprječavaju proces mršavljenja
  • Sagorijeva višak masnoće
  • Ubrzava metabolizam i povećava energiju
  • Pruža bolje rezultate čak i uz kraće treninge

Provjeri Body Transformation paket uz SUPER PONUDU

*Rezultati korištenja proizvoda mogu se razlikovati od pojedinca do pojedinca i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni sprječavanju, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnih stanja.

*Skinny Me Tea smo preimenovali u My Skinny Tea - novo ime, ali istu snažna formula.

Proizvodi za vas

Detox i mršavljenje
-55%
Posebna cijena 35,99 EUR(271,18kn) Standardna cijena 79,99 EUR(602,72kn)
Pogledajte proizvod
TOPI MASNOĆU I OBLIKUJE TIJELO
-60%
Posebna cijena 66,99 EUR(504,77kn) Standardna cijena 166,99 EUR(1258,26kn)
Pogledajte proizvod