TUMMYTOX blogs.

Otkrivanje tajne mršavljenja: Kurkuma!

Kurkuma i njen najaktivniji spoj kurkumin stoljećima su nadaleko poznati po širokom rasponu zdravstvenih dobrobiti. Sve je više i više studija koje to i potvrđuju, stoga je krajnje vrijeme da isprobaš ovaj snažni začin, pogotovo ako je mršavljenje visoko na tvojem ovogodišnjem popisu odluka!

image

Učinkovito i prirodno!

Postoji mnogo dodataka prehrani koji nas neizbježno dovode do paralize izbora. Ako je gubitak tvrdoglave masnoće oko vašeg struka nešto s čime se godinama boriš, onda moraš znati da su opsežne studije, podržane od Europske agencije za sigurnost hrane, jasne u svojim tvrdnjama kada savjetuju da bi trebala odabrati kurkumu kao najučinkovitiju pomoć na putu mršavljenja.

Prednosti u izobilju!

Iako si možda kurkumin koristila kao začin, njegove blagodati nadilaze slasnost kurkume i kokosovog pilećeg curryja. Ako si jedna od mnogih koji se bore s prekomjernom težinom, nastavi čitati i saznaj zašto bi Kurkuma kapsule trebale biti upravo tvoj dodatak prehrani.

Neke od prednosti kurkume:

  • Može spriječiti nakupljanje masti i olakšava uklanjanje masti u jetri;
  • Pomaže održati zdravlje jetre;
  • Koristi se za olakšavanje probave;
  • Pomaže podržati normalnu funkciju jetre;
  • Doprinosi poticanju stvaranja probavnih tjelesnih tekućina;
  • Podržava funkciju jetre i žuči;
  • Podržava probavu;
  • Doprinosi boljoj probavi masti.

Prilično uvjerljivo, zar ne?

Sve navedene prednosti imaju veliku ulogu kod gubitka kilograma. Svi znamo da je mnogo lakše reći da ćemo se određenog režima pridržavati nego li to i učiniti, ali čini se kao da je kurkuma sa svojom prirodnom sposobnošću čišćenja zaista superherojski sastojak kojeg smo upravo tražili.

Jetra je najvažniji organ za sagorijevanje masnoće u našem tijelu, zato je razumljivo da posegnemo za znanstveno potkrijepljenim proizvodima koji pomažu održati ravnotežu, koja se očituje i izvana - sjajnom kožom i zategnutim tijelom.

Snažniji imunitet i atraktivnije tijelo? Potpišem odmah!

Nisu sve kurkume napravljenje jednako

Uvijek postoji i onaj ali, kojeg si zasigurno već čekala ...

Kurkuma je prekrasna i trebala bi što prije dodati na kupovnu listu i kupnju kapsula u trajanju od nekoliko mjeseci, jedino imaj na umu da se kurkuma nažalost ne apsorbira dobro u krvotok.

Da bi doista iskoristila blagodati (i izbjegla razočaranje jer nisi vidjela značajne rezultate!), svakako provjeri ima li pojačanu formulu koja povećava bioraspoloživost. Naši su istraživači stvorili formulu u kojoj je jedna kapsula jednaka 13 standardnih 80% kapsula kurkumina, što je čini vrlo učinkovitim dodatkom.

Ako te 185 puta veća bioraspoloživost ne navede da stisneš  "Dodaj u košaricu", onda neće ništa!

Dodaj umjerenu tjelovježbu i zdravu prehranu Kurkuma kapsulama i približi se svojim ciljevima za gubitak kilograma i masnoće!