TUMMYTOX blogs.

Otkrij 5 najboljih proizvoda za ravan trbuščić

Ravan trbuščić svakako je lijepo vidjeti, a one koje ga imaju zaista si mogu priuštiti da odijevaju što im srce poželi! Traperice, suknje visokog struka, kratke majice, tajice, bikinije, ali i široke majice... Ravan trbuh jednostavno je pre sexy! Međutim, mnogim se ženama oblikovanje ravnog trbuha čini nedostižnim ciljem, bez obzira na dijetu i treninge koje rade.

image

Ali koji su glavni razlozi zašto ne možeš dobiti ravan trbuh?

Najčešći razlozi zašto ne možeš stati u svoje omiljene traperice i zašto okrećeš glavu svaki put kad se pogledaš iz profila su:

  • Lokalizirana masnoća koja se nakuplja u području trbuha (zbog sjedilačkog načina života i sporog metabolizma).
  • Napadi gladi i nekontroliran apetit.
  • Višak vode.
  • Prekomjerno nakupljanje toksina u tijelu.
  • Spora metabolizam.
  • Otečenost.

I upravo iz tog razloga smo se mi u TummyToxu odlučili posvetiti razvoju vrlo učinkovitih rješenja, kreiranih posebno za žene koje se susreću s ovim iznimno čestim problemima, ali koji mogu utjecati na njihovu psihofizičku dobrobit. Zaista želimo da se osjećaš ugodno sama sa sobom, da si ponosna na svoju figuru svaki put kada se pogledaš u ogledalo i da što brže i lakše postigneš svoje ciljeve mršavljenja!

Kako oblikovati ravan trbuščić?

Predstavljamo naših 5 najprodavanijih proizvoda za ravan trbuh koji će ti pomoći da se riješiš sala na trbuhu, smanjiš nadutost i zadržiš apetit!

Svakako provjeri i našu posebnu Black Friday ponudu, čekaju te brojni popusti i besplatni proizvodi! Ili možeš odabrati kompletno rješenje u super promociji kupnjom jednog od naših paketa za mršavljenje i tako oblikovati ravan trbuh i figuru na koju ćeš biti ponosna, a da pritom ne stanjiš i svoj novčanik!

1- Draining Drink pomaže ti u borbi protiv viška vode

Višak vode jedan je od glavnih uzroka zbog kojih možeš imati natečen želudac, pa čak i osjećati se kao da se debljaš, unatoč dijeti i vježbama. Uklanjanje viška tekućine iz tijela može ti dati trenutne rezultate mršavljenja! Ne samo da ćeš se osjećati bolje, nego će tvoj trbuščić biti ravniji već od samog početka!

Naš Draining Drink izvrsno je rješenje za početak tvog puta mršavljenja, uklanjanje toksina, poboljšanje mikrocirkulacije, smanjenje celulita i smanjenje oteklina do 60%* u jednom tjednu!

Brzi rezultati, jednostavnost korištenja i slastan okus maline 3 su razloga zašto je Draining Drink jedan od naših najprodavanijih proizvoda za mršavljenje i ravan trbuh!

2- Booty Tone stimulira sagorijevanje masnoće na trbuhu

Drugi razlog zašto ne možeš izgubiti masnoću na trbuhu je taj što je tvoje tijelo programirano za pohranjivanje masnih zaliha. Da ne spominjemo da je visceralna (trbušna) masnoća najtvrdokornija! Zato trebaš naučiti svoje tijelo da koristi masnoću za energiju umjesto da je skladišti, kao i da sagorijeva masnoće koje već postoje, kako bi izravnala trbuh.

Booty Tone kapsule ne samo da pomažu u oblikovanju tvojih bokova, one također pomažu reprogramirati masne stanice da pohranjuju manje masnoće stimulirajući hormon zvan adiponektin (tzv. hormon mršavljenja), sprječavajući rast masnih stanica i povećavajući sagorijevanje masnoće. U roku od mjesec dana, tvoja bi se visceralna masnoća mogla smanjiti za 17% *, a opseg struka za 7,5 cm *, kao što su pokazale naše klinička istraživanja.

3-Waist & Leg Shaper cilja na najproblematičnija područja tvog tijela

Dijeta i tjelesna aktivnost općenito pomažu u mršavljenju, no ciljano mršavljenje, usmjereno na najproblematičnija područja poput bedara i struka, nedvojbeno je veći izazov.

Waist & Leg Shaper su snažne kapsule za sagorijevanje masnoće koje ciljano djeluju, sposobne blokirati određene probavne hormone kako bi ti pomogle apsorbirati manje topline iz hrane i optimizirati metabolizam lipida,ubrzavajući gubitak težine i smanjujući opseg struka. Ali nevjerojatno je da će i noge imati koristi od učinka mršavljenja!

4- Slim Tummy Caps:za blokiranje apetita i sprječavanje gladi

Glavni razlog zašto većina restriktivnih dijeta ne uspijeva ili uzrokuje strašni yo-yo učinak je taj što nisu dugoročno održive. To je zato što dovode do fluktuacija razine šećera u krvi, što onda uzrokuje želju za gutanjem zašećerene hrane bogate ugljikohidratima i nekontroliranim jedenjem. Kako bi podržala gubitak težine i postigla dugoročne rezultate, moraš naučiti kontrolirati apetit i želju za hranom!

Slim Tummy Caps sadrže Garcinia Cambogiu, također poznatu kao "magično voće", i prirodno blokiraju apetit!

Ove nevjerojatne kapsule pomažu u smanjenju gladi i suzbijanju žudnje tako što održavaju ravnotežu razine šećera u krvi, pospješuju metabolizam, sagorijevaju više masnoće i također smanjuju umor i iscrpljenost.

5- Čajni duo Daily Kick & Sleep Tight poboljšava tvoje raspoloženje i rezultate mršavljenja!

Važno je uključiti rituale osobne njege u svako putovanje mršavljenja. Ispijanje čaja jedna je od najodabranijih i najomiljenijih navika, jer ne samo da je izuzetno opuštajuće, nego u slučaju da biljni čajevi sadrže prave sastojke moguće je čak i uspješno smršaviti! Čak se i mnoge poznate osobe klade na ovaj čajni duo, jer je učinkovit i lako ga je uvesti u svakodnevnu rutinu.

Zato je par biljnih čajeva Daily Kick & Sleep Tight i dalje najpopularniji duo proizvoda za potporu mršavljenja. Izvrsna kombinacija biljnih čajeva za dan i noć pomaže u povećanju sagorijevanja masnoća, jačanju metabolizma, poboljšava probavu, detoksificira tijelo i pomaže ti da se opustiš i riješiš se više kilograma.

Našim proizvodima pomogli smo više od 600.000 zadovoljnih korisnica da transformiraju svoje tijelo! Olakšaj sebi: oblikuj ravan trbuh uz jedan od naših 5 TummyTox bestselera ili odaberi kombinaciju koja ti najbolje odgovara! Svi naši proizvodi djeluju samostalno, ali se savršeno nadopunjuju za još brže i bolje rezultate!

*[*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni sprječavanju, liječenju ili tretiranju bolesti.].

Proizvodi za vas

MRŠAVLJENJE
-67%
Posebna cijena 24,99 EUR(188,30kn) Standardna cijena 74,97 EUR(564,90kn)
Pogledajte proizvod
KONTROLA APETITA
-67%
Posebna cijena 24,99 EUR(188,30kn) Standardna cijena 74,99 EUR(565,05kn)
Pogledajte proizvod
Detox i mršavljenje
-55%
Posebna cijena 35,99 EUR(271,18kn) Standardna cijena 79,99 EUR(602,72kn)
Pogledajte proizvod