TUMMYTOX blogs.

5 trikova do savršene bikini figure u zadnji tren!

Odbrojavanje do ljeta službeno je počelo! Kako napreduju tvoje pripreme bikini sezonu? Jesi li sav stres zatrpala u ladicu (barem do sljedeće godine)? Ili misliš da ćeš izgubiti razum dok očajnički po internetu tražiš last minute savjete kako se riješiti suvišnih kilograma i neugodnog celulita? Ako spadaš u ovu drugu kategoriju, nema potrebe za brigom, jer nisi sama!

Danas je možda tvoj sretan dan, jer donosimo 5 najboljih trikova koji će ti pomoći da dođeš do savršene bikini figure u zadnji tren i konačno oblikuješ tijelo na koje ćeš biti ponosna!

image

Iako je ostalo još malo vremena i bikini sezone se počela približavati, stručnjaci se slažu: beskorisno je odricati se svih životnih radosti i slijediti stroge dijete koje jedino uzrokuju jo-jo efekt, umjesto toga vrlo je važno svakodnevno praviti male promjene. Evo top 5 jednostavnih savjeta za savršenu bikini figuru.

1. Naglasak na detoksikaciji tijela

Detoksikacija nije odgovorna samo za uklanjanje toksina iz tijela, ona naime igra važnu ulogu ako želiš smršavjeti. Učinkovita detoksikacija može ubrzati metabolizam i poboljšati probavu, te tako potaknuti tijelo da sagorijeva kalorije, a između ostalog također smanjuje pojavu celulita.

Savjet: Za laganu detoksikaciju započni s uvođenjem biljnih čajeva, koji pročišćavaju ili konzumiraj napitke za drenažu u svojoj jutarnjoj rutini.

2. Gotovo je sa strogim dijetama, jedi uravnoteženo!

Imaj na umu da dijete u zadnji trenutak prije odlaska na godišnji nikad ne dovode do željenih rezultata. Za rješavanje suvišnih kilograma i ravan trbuh, dovoljno je u svoju prehranu uključiti povrće i hranu bogatu bjelančevinama, s malo masnoća i sa značajnim sadržajem vlakana. Naravno skladno s tim, potrebno je izbaciti gazirana pića i šećer.

Savjet: Ako imaš poteškoća s odricanjem od slatkiša ili čipsa isprobaj dijetu 80/20 . To je zapravo više od dijete, to je način života. Uključuje konzumiranje 80% zdrave hrane i 20% hrane prema vlastitom izboru što god želiš, samo nemoj pretjerivati ​​s količinom.

3. Odvoji vrijeme za vježbanje

Nažalost, zbog užurbanog načina života kojeg vodimo, nije uvijek lako pronaći vrijeme za bavljenje sportom. Rješenje? Počni se baviti tjelesnom aktivnošću tako što ćeš jednostavno promijeniti navike, odaberi stepenice umjesto dizala, hodanje ili vožnje biciklom umjesto javnog prijevoza ili auta itd., Ali ono što je u biti važno je učestalost. Svakodnevno kretanje je vrlo važno kako bi oblikovala ravan trbuščić i čvrsta leđa o kojima si oduvijek sanjala.

Savjet: Pokušaj vježbati svakodnevno, čak i samo 15-20 minuta, na primjer, uzmi uže za preskakanje, a nakon toga čega odaberi vježbe za dio tijela gdje se masnoća najviše nakuplja.

4. Riješi se celulita zauvijek

Je li ti već preko glave nanošenje silnih krema protiv celulita koje ne donose vidljive rezultate? Za uklanjanje celulita, potreban je pristup od 360 stupnjeva, uz korištenje vrhunske kreme protiv celulita na kritičnim područjima za poboljšanje krvotoka i konzumiranje specifičnih dodataka prehrani koji uklanjaju uzrok iznutra.

Savjet: Kliničke studije potvrđuju - korištenje proizvoda za detoksikaciju, poput biljnog čaja ili napitaka za drenažu i kapsula za sagorijevanje masnoće, može pomoći ukloniti masnoće i toksine, te pospješiti smanjenje celulita.

5. Odaberi potpuno i prirodno rješenje za brze i trajne rezultate!

Za dobivanje savršene fit figure i bez osjećaja srama u kupaćem kostimu, osim što je važno pridržavati se pravilne i uravnotežene prehrane i baviti se zdravom tjelesnom aktivnošću, također je vrlo važno odabrati prave saveznike koji će te pratiti na tvom putu mršavljenja, korak po korak.

Zbog toga smo stvorili paket s 3 najprodavanija proizvoda koji će ti pomoći da se pripremiš za ljeto u samo 30 dana!

Paket Misija: Savršena ljetna figura sadrži Draining Drink napitak za drenažu, Skinny Me Tea biljni čaj koji reaktivira metabolizam i Slim Tummy kapsule za sagorijevanje masnoće. Svi ovi proizvodi djeluju u savršenoj sinergiji kako bi ubrzali sagorijevanje masnoće, uklonili višak vode i držali apetit pod kontrolom.

Mršavljenje prije ljetnih praznika nikad nije bilo lakše!

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-67%
Posebna cijena 21,99 EUR(165,69kn) Standardna cijena 65,99 EUR(497,23kn)
Pogledajte proizvod
KONTROLA APETITA
-67%
Posebna cijena 24,99 EUR(188,30kn) Standardna cijena 74,99 EUR(565,05kn)
Pogledajte proizvod
PROTIV CELULITA
-48%
Posebna cijena 20,99 EUR(158,16kn) Standardna cijena 39,99 EUR(301,32kn)
Pogledajte proizvod
POTPUNO RJEŠENJE ZA MRŠAVLJENJE
-60%
Posebna cijena 39,99 EUR(301,32kn) Standardna cijena 98,99 EUR(745,89kn)
Pogledajte proizvod