4 jednostavna koraka do savršeno oblikovane stražnjice

Kako doći do čvrste, zategnute guze bez celulita? To je sigurno pitanje na koje se najviše traži odgovor u vrijeme bikini sezone. Zavidna stražnjica jedan je od najčešćih ciljeva među djevojkama. Ako ni ti ne možeš odvojiti pogled od savršeno oblikovanih stražnjica poznatih influenserica na Instagramu i konstantno se pitaš: "Kako im to uspijeva?", nastavi čitati, jer otkrivamo 4 tajne kako oblikovati stražnjicu o kojoj si  oduvijek sanjala.

image

1. Korak: Zbogom toksini, otečenost i višak vode, dobrodošla figura iz snova

Digni ruku ako želiš izgubiti kilogram ili dva u području stražnjice i bedara. Detox igra vrlo važnu ulogu u postizanju ravnog trbuha, tankog struka, tankih nogu i bedara i kod uklanjanja celulita. Eliminiranjem toksina i viška vode iz tijela, metabolizam počinje sagorijevati više masnoća, a to pomaže oblikovati vitku figuru. Međutim, nije potrebno svako jutro piti toplu limunadu ili imati specifičnu detoksikacijsku dijetu. Brzo i jednostavno rješenje svakako su ukusni drenažni napitci s prirodnim aktivnim sastojcima koji se piju tijekom dana.

2. Korak: Ciljane vježbe za oblikovanje čvrste stražnjice i nogu

Želja za oblikovanjem tijela je jaka, ali motivacija je niska, a nedostaje ti vremena? Za čvrste noge i stražnjicu nema potrebe provoditi sate i sate u teretani, samo napravi trening ciljanih vježbi za oblikovanje stražnjice i bedara u samo 15 minuta dnevno. Jedne od vježbi koje najviše preporučuju vrhunski osobni treneri svakako su iskoraci, čučnjevi, most, bočni i stražnji skokovi. Za postizanje brzih i nevjerojatnih rezultata, upotrijebi elastičnu fitness traku. Oduševit ćeš se njenim učincima oblikovanja stražnjice!

3. Korak: Celulitu su napokon odbrojani sati

Ako je koža narančine kore tvoj neprijatelj broj 1 i tražiš rješenje za uklanjanje ove dosadne pojave na koži jednom zauvijek, isprobaj pristup od 360 stupnjeva, koristeći oboje: proizvode koji poboljšavaju izgled kože, čineći je glatkom i specifične dodatke prehrani koji uklanjaju uzroke iznutra, sagorijevaju masnoću i smanjuju nakupljanje masnoće u kritičnim područjima.

Dodatni savjet! Za bolju mikrocirkulaciju i učinkovitost anticelulitne kreme, pokušaj je nanijeti masiranjem u kožu posebnom anticelulitnom četkom kružnim pokretima na stražnjici i nogama. Vidjet ćeš rezultate!

4. Korak:  Izbor influencerica za brzo i cjelovito rješenje

Poznate influenserice na Instagramu to znaju: za brzo i učinkovito oblikovanje čvrste stražnjice bez celulita, važno je odabrati prikladne proizvode koji stvarno dovode do izvrsnih i dugotrajnih rezultata.

Kako bismo ti olakšali put do savršene bikini guze, stvorili smo paket Potpuno rješenje za oblikovane bokove s našim najprodavanijim proizvodima, kojim su oduševljene tisuće djevojaka poput tebe:

  • Draining Drink -ukusni drenažni napitak koji  pomaže detoksicirati tijelo, ukloniti višak vode i celulit;

  • Booty Tone - prirodne kapsule koje potiču mršavljenje stimulirajući hormon mršavljenja;

Proizvodi za vas

oblikuje tijelo
-57%
Posebna cijena 20,99 EUR(158,16kn) Standardna cijena 48,99 EUR(369,14kn)
Pogledajte proizvod