TUMMYTOX blogs.

Hormon mršavosti? Da to zbilja postoji!

Hormoni povezuju djelovanje svih organa i sudjeluju kod brojnih funkcija u tijelu. Svi znamo da zbog hormona možemo imati bolne menstruacije, problem s aknama, ali da li znaš da postoje hormoni s kojima možemo smršaviti? Provjeri u nastavku!

image

Je li moguće smršavjeti ako kontroliramo hormone?


Znanstvenici su istražili to pitanje jer su upravo hormoni ti koji odlučuju da li se hrana koju pojedemo, u našem tijelu sačuva u obliku masnoća ili ne. I što su zapravo otkrili? Ako potaknemo nastanak i djelovanje određenih hormona na taj način možemo tijelo potaknuti da troši više kalorija.

Adiponektin - hormon mršavosti


Adiponektin je hormon koji nastaje u adipoznom smeđem tkivu i sudjeluje kod reguliranja metabolizma lipida i ugljikovih hidrata. U tkivu nastaje kada je u tijelu vrlo malo zaliha masnoća zato povećava sposobnost mišića da koriste ugljikohidrate i pretvaraju ih u energiju.

Ali to nije sve – taj hormon ubrzava topljenje masnog tkiva, smanjuje apetit i smanjuje rizik od nastanka dijabetesa tipa 2.

Proizvodnja adiponektina se starenjem smanjuje


Proizvodnja adiponektina se starenjem smanjuje. Istraživanja su pokazala da taj hormon nastaje isključivo u smeđem masnom tkivu, a njegova masa se starenjem smanjuje. Zato nije čudno da starenjem dolazi i do problema s debljinom.

Probudi svoj hormon mršavosti s Belly Shaper kapsulama


Belly Shaper kapsule bogate su s antocianima narančinog soka, katehinima zelenog čaja i kapsaicinima kajenskog papra. One učinkovito sprječavaju razgradnju smeđeg masnog tkiva i time potiču nastanak veće količine hormona mršavosti - adiponektina.

Kliničke studije su pokazale da stimulacijom aktivnosti smeđeg masnog tkiva tijelo može otopiti dodatnih 500 kalorija svakoga dana!

Želiš imati lijepo oblikovano tijelo? Belly Shaper kapsule brinu se za topljenje masnoća na kritičnim područjima! S njim je naša testna skupina uspjela:

⦁ istopiti 7,5 cm* oko pasa
⦁ izgubiti 6 cm* na bedrima i bokovima
⦁ izgubiti 50 % masnoće oko trbuha* uz održavanje zdrave prehrane

*[Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe. Za gubitak težine je vrlo važno hraniti se zdravo i održavati zdrav način života.]

Za najbolju figuru na plaži! Belly Shaper kapsule sada sa super popustom!

Belly Shaper stvarno može učiniti razliku!


Timea je uz pomoć Belly Shaper kapsula doživjela nevjerojatnu promjenu, sa 80 kilograma je prešla na 60* u samo 6 mjeseci*!

Timea prije i poslije

Kombiniraj i uštedi - 60-dnevni program 


Za tebe imamo odličan 60 dnevni program Guza iz snovakoji sadrži kombinaciju svih proizvoda koji su ti potrebni za savršenu preobrazbu! S kupnjom ovog paketa možeš uštediti čak 62% !

*Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe te od onih opisanih na web stranici.

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU I OBLIKUJE TIJELO
-60%
Posebna cijena 66,99 EUR(504,77kn) Standardna cijena 166,99 EUR(1258,26kn)
Pogledajte proizvod