Hormon mršavih? Da to zbilja postoji!

Hormoni povezuju djelovanje svih organa i sudjeluju kod brojnih funkcija u tijelu. Svi znamo da zbog hormona možemo imati bolne menstruacije, problem s aknama, ali da li znaš da postoje hormoni s kojima možemo smršaviti? Provjeri u nastavku!

Je li moguće smršavjeti ako kontroliramo hormone?


Znanstvenici su istražili to pitanje jer su upravo hormoni ti koji odlučuju da li se hrana koju pojedemo, u našem tijelu sačuva u obliku masnoća ili ne. I što su zapravo otkrili? Ako potaknemo nastanak i djelovanje određenih hormona na taj način možemo tijelo potaknuti da troši više kalorija.

Adiponektin - hormon mršavljena


Adiponektin je hormon koji nastaje u adipoznom smeđem tkivu i sudjeluje kod reguliranja metabolizma lipida i ugljikovih hidrata. U tkivu nastaje kada je u tijelu vrlo malo zaliha masnoća zato povećava sposobnost mišića da koriste ugljikohidrate i pretvaraju ih u energiju.

Ali to nije sve – taj hormon ubrzava topljenje masnog tkiva, smanjuje apetit i smanjuje rizik od nastanka dijabetesa tipa 2.

Proizvodnja adiponektina se starenjem smanjuje


Proizvodnja adiponektina se starenjem smanjuje. Istraživanja su pokazala da taj hormon nastaje isključivo u smeđem masnom tkivu, a njegova masa se starenjem smanjuje. Zato nije čudno da starenjem dolazi i do problema s debljinom.

Probudi svoj hormon mršavljenja s Booty Tone kapsulama


Booty Tone kapsule bogate su s antocianima narančinog soka, katehinima zelenog čaja i kapsaicinima kajenskog papra. One učinkovito sprječavaju razgradnju smeđeg masnog tkiva i time potiču nastanak veće količine hormona mršavih -adiponektina.

Kliničke studije su pokazale da stimulacijom aktivnosti smeđeg masnog tkiva tijelo može otopiti dodatnih 500 kalorija svakoga dana!

Želiš imati savršeno oblikovanu guzu i bokove? Booty Tone kapsule pobrinu se za topljenje masnoća upravo na tim područjima! S njim je naša testna skupina uspjela:

⦁ istopiti 7,5 cm* oko pasa
⦁ izgubiti 6 cm* na bedrima i bokovima
⦁ izgubiti 50 % masnoće oko trbuha* uz održavanje zdrave prehrane

*[Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe. Za gubitak težine je vrlo važno hraniti se zdravo i održavati zdrav način života.]

Za najbolju guzu na plaži! Booty Tone kapsule sada sa super popustom!

Booty Tone stvarno može učiniti razliku!


Timea je uz pomoć Booty Tone  kapsula doživjela nevjerojatnu promjenu, sa 80 kilograma je prešla na 60* u samo 6 mjeseci*!

Timea prije i poslije

Kombiniraj i uštedi - Complete Booty Transformation 


Za tebe imamo odličan 60 dnevni program Complete Booty Transformation koji sadrži kombinaciju svih proizvoda koji su ti potrebni za savršenu preobrazbu! S kupnjom ovog paketa možeš uštediti čak 62% !

*Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe te od onih opisanih na web stranici.

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU I OBLIKUJE TIJELO
-62%
Posebna cijena 63,99 €(482,16kn) Standardna cijena 166,99 €(1258,26kn)
Pogledajte proizvod