TUMMYTOX blogs.

Riješiti se celulita je stvarno moguće!

Panike te hvata od same pomisli na bikini i minice ovog ljeta? Možemo se kladiti da je neprijatelj broj jedan svih žena - celulit - definitivno kriv za to! Ovaj tihi neprijatelj utječe na većinu nas, bez obzira na godine, težinu ili način života.

image

Uzroka neugodne kože narančine kore zaista je mnogo, od hormonalnih poremećaja do loše prehrane. Ali pitanje na koje svi silno tražimo odgovor je: može li se celulit zaista ukloniti?

Kako pobijediti tu neugodnu kožu narančine kore?


Ako se svake godine prije ljetnih praznika počneš pripremati za isprobavanje kupaćih kostima i pokušavaš se riješiti tih rupica na bedrima i stražnjici drastičnim dijetama, beskonačnim ponavljanjem čučnjeva i kupovinom bezbroj anticelulitnih krema bez ikakvih rezultata, tada je vrijeme za isprobavanje potpuno drugačijeg pristupa! Želimo ti otkriti tajnu: u borbi protiv celulita vrlo je važno koristiti ne samo ciljane proizvode koji djeluju izvana, već se preporučuje i dodatci prehrani koji pomažu iznutra pobijediti celulit.

Dodatci s aktivnim sastojcima: najnovije rješenje protiv celulita


Napredovanjem znanosti i otkrićem nevjerojatnih prirodnih sastojaka koji ne samo da potiču mršavljenje i sagorijevanje masnoće na najkritičnijim dijelovima tijela, nego također mogu pospješiti mikrocirkulaciju i izlučivanje toksina iz tijela, te su time celulitu odbrojani sati!

Najbolji način da se jednom zauvijek riješite celulita je korištenje drenažnih napitaka koji detoksiciraju tijelo i smanjuju zadržavanje vode i celulita, te dodataka za sagorijevanje masnoće koji uklanjaju masne stanice. Osim toga, vrlo je važno uzimati specifične anticelulitne dodatke koji sadrže antioksidanse, koji igraju ključnu ulogu u uklanjanju kože narančine kore.

Među najnovijim otkrićima u borbi protiv celulita je ekstraktkožicegrožđa, koji smo odabrali kao glavnu komponentu anticelulitnih Cellulite Reducer kapsula. Zahvaljujući visokom sadržaju polifenola, ova komponenta jača krvne žile, što poboljšava mikrocirkulaciju i smanjuje pojavu celulita. Uz to, vitamin B koji se nalazi u našim kapsulama pomaže poboljšati izgled kože, koja je glađa i čvršća.

Potpuno rješenje za borbu protiv celulita

Ako se želiš zauvijek riješiti narančine kore i imati nevjerojatnu figuru prije ljetnih praznika onda je tvoje idealno rješenje u borbi protiv celulita sa svih strana paket Potpuno rješenje za oblikovane bokove! Ovaj anticelulitni tretman pomoći će ti za samo 30 dana*:

  • Očisti svoje tijelo i ukloni višak vode pomoću napitka Draining Drink.

  • Aktiviraj hormon mršavljenja za učinkovito mršavljenje s kapsulama Booty Tone.

  • Riješi se celulita s najkritičnijih područja tijela pomoću kapsula Cellulite Reducer

  • Zagladi i učvrsti kožu sprječavajući stvaranje novih masnih stanica s potpuno novom Cutie Booty kremom protiv celulita.

  • Poboljšaj mikrocirkulaciju pomoću našeg Anticelulitnog masažera.

  • Zahvaljujući Booty Band elastičnoj fitness traci za vježbanje ojačat ćeš mišiće ciljanim vježbama za stražnjicu.

  • Dobit ćeš BESPLATNO Booty e-vodič koji će ti pomoći da vježbanjem uz pomoć Booty Band trake učvrstiš gluteus i riješiš se celulita jednom zauvijek!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i od onih opisanih na web stranici.

Proizvodi za vas

oblikuje tijelo
-57%
Posebna cijena 20,99 EUR(158,16kn) Standardna cijena 48,99 EUR(369,14kn)
Pogledajte proizvod
POTPUNO RJEŠENJE ZA MRŠAVLJENJE
-60%
Posebna cijena 39,99 EUR(301,32kn) Standardna cijena 98,99 EUR(745,89kn)
Pogledajte proizvod