TUMMYTOX blogs.

Kako u 1 tjednu izgubiti 2 kilograma

Ako ti treba brzo rješenje i želiš se riješiti kojeg viška kilogramčića u kratkom roku, ne budi iznenađena ali to je itekako MOGUĆE!

Možda si do sada probavala raznim dijetama i izgladnjivanjem (da, sve smo već bile tamo), ali to nažalost ne djeluje i najgore od svega može imati kontra učinak!

S obzirom da smo rekle kako je moguće u par dana riješiti se par kilograma, u čemu je onda fora… i što smo to sve ove godine radile krivo???

Kada želimo skinuti koju brojku s vage uvijek brojimo kalorije i pokušavamo manje jesti jer mislimo da moramo izgubiti na težini, ali fora je u tome da zapravo moramo izgubiti težinu vode koja nam se zadržava u tijelu.

Često toga nismo niti svjesni, da nas višak vode čini debljima nego što jesmo, a zapravo je vrlo jednostavno riješiti se koje viška vode u kratkom vremenu. Evo kako to možeš napraviti:

Pij više vode

Možda zvuči kontradiktorno, ali naš limfni sustav se zaštopa ako ne pijemo dovoljno, a sa zaštopanom limfom naše tijelo postane otečeno i napuhnuto.

Jedini način da ga potaknemo je da pijemo više! Popij barem 2 litre vode na dan. Voda pomaže da se toksini izluče iz tijela, a također žeđ često zamijenimo za glad, zato gledaj da piješ prije i između jela.

Spavaj 8 sati

Da li si znala da nedostatak sna deblja! Kada smo neispavani žudimo za kaloričnom hranom, što znači da je vrlo vjerojatno jedemo i kasno navečer, zbog čega onda ne možemo spavati ... i tako se vrtimo u začaranom krugu ...

San je zato izuzetno važan za zdravlje i ljepotu, također pomaže tijelo da se regenerira, a tijelo čak i preko noći topi kalorije. Zato idi ranije spavati i pobrini se da spavaš 8 sati!

Isprobaj povremeni post

Prije smo rekle kako izgladnjivanje ne dolazi u obzir, jer prije ili kasnije ćeš morati opet nešto jesti i kilogrami će se vratiti ili udvostručiti.

Zato ako želiš da ti uspije isprobaj tehniku povremenog posta – ona je odlična i za dugoročne rezultate.

Mi smo također počele to prakticirati i oduševljene smo rezultatima! Stvar je u tome da se uopće ne moraš odreći svojih najdražih jela, sve što moraš je napraviti 12 satni post svakog dana – znači ako doručkuješ u 7 ujutro, tvoj zadnji obrok mora biti u 7 navečer. Na taj način ćeš priuštiti tijelu da se odmori od hrane i dobro je probavi, a metabolizam će se dodatno pokrenuti.

Za početak kreni s 12 satnim postom, a kasnije produži na 14. Ako ovo budeš redovno prakticirala, ne samo da ćeš izgubiti viška kilograme, već ćeš se i puno bolje osjećati!

Smanji otečenost i nadutost

Kao što smo već rekli na početku, kada smo otečeni i napuhnuti to znači da nam se zadržava višak vode u tijelu, i vjerojatno je baš ta voda kriva za tih nekoliko ekstra kilogramčića kojih se želimo riješiti.

Kako je eliminirati u najkraćem mogućem vremenu? Uz napitak Draining Drink koji sadrži najbolje prirodne sastojke za drenažu!

Draining Drink potiče mršavljenje, topi celulit i izbacuje višak vode iz tijela. Napitak doslovno resetira limfni sustav i s tim ubrzava izlučivanje vode i toksina iz tijela te tako rastereti čak i jetru i tvoju probavu.

Napravi si Draining Drink u 1 litri vode svako jutro i s njime ćeš:

  • izgubiti prve kilograme već u prvim danima
  • potaknuti izlučivanje viška vode i toksina za 27%
  • 1 tjednu smanjiti nadutost i otečenost za 60%
  • vidno smršaviti već u 10 dana
  • imati manje celulita

Kako je Ana Mari uspjela smršavjeti 2 kilograma u 1 tjednu*?

"Nakon samo 2 dana primijetila sam ogromnu promjenu, trbuh mi nije više bio napuhan, imala sam puno više energije kroz cijeli dan, probava mi je postala puno bolja."

Otkrij Ana Mariinu priču ovdje >>

*Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe te od onih opisanih na web stranici.