TUMMYTOX blogs.

Kako u 1 tjednu izgubiti 2 kilograma

Ako ti treba brzo rješenje i želiš se riješiti kojeg viška kilogramčića u kratkom roku, ne budi iznenađena ali to je itekako MOGUĆE!

Možda si do sada probavala raznim dijetama i izgladnjivanjem (da, sve smo već bile tamo), ali to nažalost ne djeluje i najgore od svega može imati kontra učinak!

image

S obzirom da smo rekle kako je moguće u par dana riješiti se par kilograma, u čemu je onda fora… i što smo to sve ove godine radile krivo???

Kada želimo skinuti koju brojku s vage uvijek brojimo kalorije i pokušavamo manje jesti jer mislimo da moramo izgubiti na težini, ali fora je u tome da zapravo moramo izgubiti težinu vode koja nam se zadržava u tijelu.

Često toga nismo niti svjesni, da nas višak vode čini debljima nego što jesmo, a zapravo je vrlo jednostavno riješiti se koje viška vode u kratkom vremenu. Evo kako to možeš napraviti:

Pij više vode

Možda zvuči kontradiktorno, ali naš limfni sustav se zaštopa ako ne pijemo dovoljno, a sa zaštopanom limfom naše tijelo postane otečeno i napuhnuto.

Jedini način da ga potaknemo je da pijemo više! Popij barem 2 litre vode na dan. Voda pomaže da se toksini izluče iz tijela, a također žeđ često zamijenimo za glad, zato gledaj da piješ prije i između jela.

Spavaj 8 sati

Da li si znala da nedostatak sna deblja! Kada smo neispavani žudimo za kaloričnom hranom, što znači da je vrlo vjerojatno jedemo i kasno navečer, zbog čega onda ne možemo spavati ... i tako se vrtimo u začaranom krugu ...

San je zato izuzetno važan za zdravlje i ljepotu, također pomaže tijelo da se regenerira, a tijelo čak i preko noći topi kalorije. Zato idi ranije spavati i pobrini se da spavaš 8 sati!

Isprobaj povremeni post

Prije smo rekle kako izgladnjivanje ne dolazi u obzir, jer prije ili kasnije ćeš morati opet nešto jesti i kilogrami će se vratiti ili udvostručiti.

Zato ako želiš da ti uspije isprobaj tehniku povremenog posta – ona je odlična i za dugoročne rezultate.

Mi smo također počele to prakticirati i oduševljene smo rezultatima! Stvar je u tome da se uopće ne moraš odreći svojih najdražih jela, sve što moraš je napraviti 12 satni post svakog dana – znači ako doručkuješ u 7 ujutro, tvoj zadnji obrok mora biti u 7 navečer. Na taj način ćeš priuštiti tijelu da se odmori od hrane i dobro je probavi, a metabolizam će se dodatno pokrenuti.

Za početak kreni s 12 satnim postom, a kasnije produži na 14. Ako ovo budeš redovno prakticirala, ne samo da ćeš izgubiti viška kilograme, već ćeš se i puno bolje osjećati!

Smanji otečenost i nadutost

Kao što smo već rekli na početku, kada smo otečeni i napuhnuti to znači da nam se zadržava višak vode u tijelu, i vjerojatno je baš ta voda kriva za tih nekoliko ekstra kilogramčića kojih se želimo riješiti.

Kako je eliminirati u najkraćem mogućem vremenu? Uz napitak Draining Drink koji sadrži najbolje prirodne sastojke za drenažu!

Draining Drink potiče mršavljenje, topi celulit i izbacuje višak vode iz tijela. Napitak doslovno resetira limfni sustav i s tim ubrzava izlučivanje vode i toksina iz tijela te tako rastereti čak i jetru i tvoju probavu.

Napravi si Draining Drink u 1 litri vode svako jutro i s njime ćeš:

  • izgubiti prve kilograme već u prvim danima
  • potaknuti izlučivanje viška vode i toksina za 27%
  • 1 tjednu smanjiti nadutost i otečenost za 60%
  • vidno smršaviti već u 10 dana
  • imati manje celulita

Kako je Ana Mari uspjela smršavjeti 2 kilograma u 1 tjednu*?

"Nakon samo 2 dana primijetila sam ogromnu promjenu, trbuh mi nije više bio napuhan, imala sam puno više energije kroz cijeli dan, probava mi je postala puno bolja."

image

Otkrij Ana Mariinu priču ovdje >>

*Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe te od onih opisanih na web stranici.