TUMMYTOX blogs.

Ana Maria: "Predivno je, što je stvarno vidljiva promjena na mom tijelu!"

Ana Maria je 25-godišnja frizerka iz Hrvatske. Povjerila nam se, kako je zadnjih godina bila pod velikim stresom što je utjecalo na njeno zdravlje, osjećala je da tone sve dublje, bila je bez energije i kilogrami su joj se počeli nakupljati.  

Očajnički joj je trebala promjena, zato se i početkom godine odlučila nešto poduzeti...

image

Najviše mi je smetao napuhnut trbuh kao kod trudnice

"Prije 2 godine sam se preselila nazad u Pitomaču, iako sam uspjela smršaviti preko ljeta, u jesen bi se sve vratilo i opet bi bila nezadovoljna. Najviše mi je smetalo što mi je trbuh bio uvijek napuhan (nekad toliko da bi ljudi pomislili da sam trudna)."

Početkom godine dala si je zadatak da jednostavno krene drugačije, vidjela je na facebooku reklamu za TummyTox i odlučila uzeti My Skinny Tea, Fat Burner Drink i Magicnesium.

Svoju jutarnju kavu zamijenila sam My Skinny čajem

 "Prije nego što sam krenula koristiti TummyTox, izmjerila sam se (prsa-93cm, struk-81cm, bokovi-100cm) i vagala  (69kg)."

Oduševila se i dostavom koja je stigla u rekordnom roku na njenu adresu – u samo 2 dana! 

"Jutarnju naviku ispijanja cappucina sam zamijenila sa My Skinny čajem, no također sam krenula sa zdravijom prehranom i vježbanjem svaki dan uz TummyTox online fitness."

Prije vježbanja obavezno popije Fat Burner napitak, dok Magicnesium koristi nakon vježbanja.

*Skinny Me Tea je sada My Skinny Tea: isti sastojci, isti učinak, samo se ime promijenilo.

Uspjela je skinuti 2 kg u samo tjedan dana*

"Nakon samo 2 dana primijetila sam ogromnu promjenu, trbuh mi nije više bio napuhan, imala sam puno više energije kroz cijeli dan, probava mi je postala puno bolja.

Danas mi je točno tjedan dana kako koristim TummyTox i rezultati su me jako razveselili (prsa-91cm, struk-73cm, bokovi-95cm) a težina 67kg!"*

image

Otkad koristim TummyTox proizvode osjećam se puno bolje!

Ana Mariu je oduševilo koliko su okusi čaja i napitka fini. Iako je tek na početku, veseli se još boljim rezultatima !!

„Moram priznati, otkako koristim TummyTox, osjećam se puno bolje. Na koji način bolje? Tako što mi je probava puno bolja, trbuh mi nije napuhnut kao balon, imam puno više energije kroz cijeli dan."

"Radim dosta težak fizički posao i u jednom danu napravim i do 20km hoda. I bez obzira na sve, na kraju dana imam još energije i ujutro kad se probudim ne budim se sa bolovima sa kakvima sam se prije budila već sam spremna za novi dan.“

Ne stajem na tome, idem dalje!

S obzirom da je bila zadovoljna rezultatima, odlučila je isprobati i nove proizvode. „Sve mi je jako fino. Najveće otkriće mi je proteinski prah Shape me Shake koji je stvarno okusom fantazija, a isto tako me drži dosta dugo sitom.“ 

„Ono što mi je jednostavno predivno je to što je stvarno vidljiva promjena na mom tijelu, kako se polako samo topi i pretvara u mišiće. Ne mogu opisati koliko sam se loše osjećala sa 69kg, užas! Iako imam još masnih naslaga za skinuti, svaki dan sam sve sretnija, jer iz dana u dan kad se pogledam u ogledalo sam zadovoljnija!"

Ana Maria je koristila proizvode iz paketa: Fitness Dream Body Isprobaj i uvjeri se i sama kakvu je promjenu moguće postići uz malo volje i pravu pomoć!

A za tebe imamo i dodatne poklone! Jer uz ovaj paket ti poklanjamo Besplatni Shaker i našu Booty Band traku za vježbanje, kako bi još lakše i brže došla do svog cilja!

*Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe te od onih opisanih na web stranici.

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-67%
Posebna cijena 21,99 EUR(165,69kn) Standardna cijena 65,99 EUR(497,23kn)
Pogledajte proizvod
KONTROLA APETITA
-67%
Posebna cijena 24,99 EUR(188,30kn) Standardna cijena 74,99 EUR(565,05kn)
Pogledajte proizvod