TUMMYTOX blogs.

Sabina: Hvala TummyTox - sada se osjećam fizički i psihički bolje!

"Zovem se Sabina (Sabka) K. iz Češke i imam 19 godina. Trenutno završavam srednju školu, a nakon mature selim u Ostravu.

Moje tijelo ima oblik tipične kruške. Imam uži struk s većom guzom. Što se tiče topljenja masnoća, nemam najbrži metabolizam, ali mogla sam vrlo brzo smršaviti kada bi se potrudlila. :) "

image

Kontracepcija je utjecala na njeno tijelo...


"Nisam uvijek imala problema s težinom, ali prije otprilike godinu dana mnogo sam eksperimentirala s hormonskom kontracepcijom i to je uvelike utjecalo na moje tijelo. Bila je to velika pogreška. Dobila sam oko 5 kg, koža mi se pogoršala i posebno mi je patila psiha. Često sam bila bez energije, napuhnuta i otečena.

Na mene je to jako utjecalo ... Kao i svaka žena, želim se dobro osjećati u svom tijelu."

Učinak je osjetila za nekoliko dana!*


"Vidjela sam TummyTox kod jedne blogerice i od tada želim isprobati. Proizvodi su mi se svidjeli na prvi pogled, volim ružičastu boju i sve je izgledalo tako lijepo i slatko. I zato sam odlučila isprobati.“

"Sada se osjećam puno bolje, samopouzdanje mi je poraslo i moja energija se vratila. Zahvaljujući vašim proizvodima! Svakodnevno sam uzimala Slim Tummy kapsule i Pure Me Tea, a moj se trbuh vratio u normalu! Nije više toliko natečen. Još uvijek često zaboravljam piti i zato imam probleme s nadutošću, ali dajem sve od sebe da to popravim!

Pure me čaj ispunio je svoju ulogu, osjetila sam njegove učinke u otprilike 5 dana.* A Slim Tummy kapsule su bomba! Djeluju nevjerojatno, razliku sam vidjela u 3 dana! * Nakon dužeg vremena moj trbuh više nije izgledao kao balon. Bila sam puna energije i uopće nisam imala potrebu da jedem između obroka. Oduševljena sam i ove kapsule definitivno nisu moj zadnji proizvod od tummyTox-a!

image

Moja mama je također isprobala kapsule i sada moram i njoj naručiti sa sljedećom narudžbom. :-)

Isprobala sam i vaš Magicnesium koji je iznenađujuće izvrsno obavljao svoju funkciju. Imam tetaniju i magnezij moram jesti polako poput bombona i puno proizvoda mi ne odgovara. Međutim, doza u ovoj kapsuli bila mi je dovoljna. "

Sabina je oduševljena!


"Zahvaljujući TummyToxu, osjećam se mentalno i fizički bolje, imam više energije i osjećam se puno lakše. Češće odlazim na toalet i to je za mene čudo! Nemam želju previše jesti, što mislim da može biti dugoročni plus zdravom životu.

Napokon imam ravan trbuh i manje apetita. Lakša sam, sretnija, samopouzdanija i produktivnija!

Nadam se da ću imati još prilika za sudjelovanje s TummyTox-om kojeg moram stvarno posebno pohvaliti. Preporučujem vaše proizvode, a i svi moji bližnji vas preporučuju.

Jako mi se sviđa vaša aktivnost na Instagramu. Vidi se da vam je zbilja stalo da vaših stranka. Komunikacija je bila super i ostavila je dobar prvi dojam. Sigurno ću opet naručiti, jer ne mogu dugo bez TummyTox proizvoda.  

Trenutno imate 100% podrške od mene i nastavit ću dijeliti preporuke o vašim proizvodima i dalje! "

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-60%
Posebna cijena 32,99 EUR(248,58kn) Standardna cijena 81,99 EUR(617,79kn)
Pogledajte proizvod