TUMMYTOX blogs.

Ana: Poletnija sam i sigurnija u sebe!

Ana je 26-godišnjakinja iz Đakova, ali  trenutno živi u Dubrovniku, gdje je upoznala ljubav svog života. Radi u knjigovodstvenom servisu, a najveću sreću joj predstavlja njen 2-godišnji sin.

Anin život je gotovo savršen, ali još od tinejđerskih dana je imala problema s probavom i nadutosti, a još više joj je to počelo smetati nakon poroda

image

"Pokušala sam sa svim mogućim tabletama, prirodnim metodama i nekakvim tehnikama  koje su mi drugi savjetovali. Ništa od toga nije pomoglo."

Prijateljica mi je preporučila TummyTox

"Čim sam vidjela da su to čajevi rekla sam joj da nema šanse! Što se tiče čaja jedva se dam nagovoriti da ga popijem kad sam bolesna."

"Prijateljica me ipak nekako uspjela nagovoriti i ja sam s velikim pesimizmom naručila Daily Kick & Sleep Tight čaj."

Nakon samo tjedan dana osjetila je promjene

"Počela sam se osjećati laganije, buditi se odmornije, imala sam više snage, da i migrene su prestale! (migrene su se isto tako pojavile u tinejdžerskoj dobi i bile su neizdržive!) ."

"Tek tada sam shvatila kakav sam problem zapravo imala i koliko me sve te godine taj problem s nadutosti izmarao. Kako su zapravo i migrene bile povezane s lošom probavom."

Ana se oduševila i odlučila probati druge proizvode

Bila je jako zadovoljna i počeo joj se toliko sviđati da ga je odlučila naručiti opet. Ovog puta uz My Skinny Tea.

Prošlo je više od godinu dana da sam rodila, a grama nisam izgubila. Ubiti, bile su to više naslage na bokovima i na trbuhu."

"Kada sam počela piti My Skinny Tea imala sam 68 kg i u tih 6 mjeseci došla sam na 50 kg.* Moram napomenuti da sekunde nisam provela vježbajući, znači sasvim normalne dnevne obaveze; posao, sastanci, dijete, igra, kuća, čišćenje, kuhanje, spremanja, kupovina...itd. Jako sam zadovoljna sada sa svojom kilažom i sa svojim tijelom, počela sam se osjećati jako ugodno i zadovoljno u svom tijelom. Poletnija sam i sigurnija u sebe!"

Proizvod koji je Ana koristila za svoju nevjerojatnu transformaciju tijela možeš naručiti sada i dobiti 2 dodatna čaja GRATIS! Za 60-dnevni tretman s vidljivim rezultatima!

Naruči My Skinny Tea po super niskoj cijeni za 60-dnevni tretman i napravi prvi korak na putu mršavljenja!

* Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-59%
Posebna cijena 29,99 EUR(225,97kn) Standardna cijena 73,99 EUR(557,51kn)
Pogledajte proizvod
DETOX I MRŠAVLJENJE
-33%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 29,99 EUR(225,97kn)
Pogledajte proizvod