TUMMYTOX blogs.

5 znakova da tvoje tijelo puno toksina blokira mršavljenje (I kako to spriječiti)

Čini li se i tebi nepravedno, da ne možeš smršaviti što god probala učiniti? A što ako ti mi kažemo da je potrebno samo 15 dana! 

image

Zbog nekvalitetne hrane, lošeg životnog stila i okoliša punog toksina, probleme zbog tijela punog toksina, danas ima veliki broj populacije. Nažalost to postaje sve češća pojava, iako je naše tijelo dobro opremljeno za izbacivanje tih istih toksina. 

Limfni sustav, jetra, bubrezi, probavni sustav, svi oni zajedno rade kako bi održali naše tijelo zdravim, u formi, bez viška masnoće i nakupljenih toksina.

Ali bez obzira na to, naše tijelo nikada nije bilo dovoljno opremljeno za borbu protiv TOLIKO PUNO toksina, bakterija, ksenohormona i zagađenja kojima danas svjedočimo. I kada se svi ti toksini nagomilaju u tijelu, vrijeme je da se mi ubacimo.

Ako imaš 2 ili više znakova tijela punog toksina, vrijeme je da razmisliš o detoksu: 

  1. Nakuplja ti se masnoća oko trbuha
  2. Što god pokušavala ne možeš smršaviti, ili nedovoljno da bi se primjetilo. 
  3. Stalno si umorna.
  4. Napuhnuta si i tvoje noge, gnježnjevi i lice su otečeni.
  5. Tvojoj koži nedostaje onaj zdravi sjaj i imaš probleme s celulitom.

Pitaš se kako je povezano tijelo puno toksina s mršavljenjem?


Jednostavno je – kada tijelo puno toksina ne može efikasno i dovoljno brzo eliminirati štetne mikro elemente, ono skriva toksine kako bi se obranilo. Ako ne uklonimo te toksine, masne stanice dolaze nas zaštititi od štetnog utjecaja i pokrivaju štetne tvari.

Jednostavnije rečeno, počnemo skrivati toksine u višku tjelesne masnoće.

Ako se taj višak masnoće ne ukloni iz tijela, problem se samo dodatno povećava sve do sljedeće razine (upale), kada počnemo skupljati još više masnoće i eliminacija toksina postane sve teža.

Ako želimo smršaviti, prvo moramo otopiti stanice masnoće koje skrivaju toksine. A kako bi se zaštitilo, tijelo ih ne želi ispustiti van.

Kako se onda možemo riješiti toksina i smršaviti?


S obzirom da je dobivanje na težini i nakupljanje toksina povezano jedno s drugim, najbolje je čistiti tijelo i mršaviti istovremeno.

Ako na pravi način izbacujemo toksine, to ćemo skupljati manje masnoća. A što više masnoća topimo, to ćemo viša toksina izbaciti iz organizma.

VAŽNO: Vrlo je važno da organi za čišćenje (detoksikaciju) rade pravilno, kako bi se toksini ispušteni iz otopljene masnoće mogli brzo ukloniti iz organizma. To si moraš postaviti kao top prioritetu! To je jedina stvar koju tvoje tijelo želi poduprijeti: osloboditi zarobljenje toksine – ako osiguraš da će napustiti tijelo brzo i sigurno.  

Oslobodi tijelo od toksina s 15 Days Detox kapsulama


Što ako bi ti rekli da imamo 10 puta jači proizvod za čišćenje organizma, od srugih sličnih proizvoda na tržištu, koji će ti pomoći da očistiš svoj glavni organ za detoksikaciju – jetru – i riješiš se nakupljenih toksina?

15 Days Detox će očistiti tvoje tijelo sa samo 2 kapsule na dan! Sve što moraš učiniti je uzeti jednu kapsulu ujutro i jednu kapsulu navečer, za potpuno čišćenje tijela.

I ne, to nije nikakva magija! U naše kapsule smo stavili 10 puta tijelu dostupniju sikavicu /mliječni čičak, za razliku od drugih sličnih proizvoda. To znači da je tvoje tijelo može puno učinkovitije iskoristiti! 

I kako bi učinili čišćenje još snažnijim, dodali smo i artičoku, vitamin E i piperin – kako bi dobila potpunu podršku na tvojem putu čišćenja i mršavljenja! 

Prve rezultate ćeš vidjeti nakon samo 15 dana*, dobit ćeš više energije, poboljšat će ti se probava i jednostavnije ćeš se riješiti viška kilograma!