TUMMYTOX blogs.

Zbogom napuhnut trbuščić, ne trebaš mi više!

Vjerojatno ti je poznat onaj osjećaj napuhanosti u trbuhu, osjećaj kao da ćeš eksplodirati! Sve mi se često susrećemo s tim problemom i nije nas sram priznati da nekad izgledamo poput balona ili trudnice s ogromnim napuhnutim trbuhom... 

To sve nam se događa kada se u tijelu nakupi pretjerana količina vode i toksina, i tada izgledamo deblje nego što zaista jesmo.

image

Bez obzira na to želiš li izgubiti težinu ili se samo želiš osjećati bolje u svojoj koži, prvo se moraš riješiti suvišne vode iz organizma i pokrenuti limfu. Na taj način ćeš izgubiti i kilograme, jer višak vode zadržava masnoću i toksine u organizmu.

Potrebno je piti više!

Možda zvuči pomalo apsurdno da za izlučivanje vode moraš zapravo više piti. Mnogo ljudi ne pije kada se osjeća napuhnuto, no to je fatalna greška. Zašto?

Iako je istina da izgledamo deblje zbog vode koja nam se zadržava u tijelu, rješenje definitivno nije da prestanemo piti vodu.

Kada je naš limfni sustav »zaštopan« voda se nakuplja

Svaki puta kada si napuhnuta, zapravo su krivi toksini koji se zadržavaju u tvojem tijelu. Drugim riječima, limfni sustav koji je zadužen za izlučivanje viška vode i toksina je „zaštopan“ i treba mu poticaj da sve to izbaci iz tijela. Limfni sustav odstranjuje do čak 2 litre vode na dan! Zato kad se osjećaš otečeno i napuhnuto moraš piti vodu kako bi potaknula limfni sustav na izlučivanje! 

Da ti limfa loše djeluje možeš primjetiti ako imaš napuhnut trbuh, otečene gležnjeve, celulit i podbuhlo lice. Sve to usporava ili čak onemogući proces mršavljenja.

Kako ubrzati limfni sustav?

Ujutro si pripremi Draining Drink napitak u 1 litri vode koji ima super okus maline. Možda je nježnog okusa, no njegovo je djelovanje izrazito snažno i učinkovito. 

Napitak doslovno resetira limfni sustav i s tim ubrzava izlučivanje vode i toksina iz tijela te tako rastereti čak i jetru te probavu.

Ako svako jutro popiješ Draining Drink ćeš*:

  • izgubiti prve kilograme već u prvim danima
  • potaknuti izlučivanje viška vode i toksina za 27%
  • u 1 tjednu smanjiti nadutost i otečenost za 60%
  • imati manje celulita

Ne vjeruješ nam? Možda ćeš vjerovati njima!

Laura:image

Sada je idealno vrijeme za riješiti se viška vode koja se nakupila tijekom vremena, zato sam počela koristiti Draining Drink kako bi se riješila napuhanosti i celulita. I rezultate sam primjetila već u prvom tjednu!*

Maja:image

Dugo sam se borila s usporenom štitnjačom i zadržavanjem viška vode u tijelu zbog čega sam izgledala debelo i napuhnuto... Onda sam probala Draining Drink i u mjesec i pol sam izgubila 4 kilograma!*  

*Rezultati temelje na kliničkim studijama. Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici.

Proizvodi za vas

smanjuje višak vode
-50%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 55,99 EUR(421,88kn)
Pogledajte proizvod