TUMMYTOX blogs.

Melissa: "Izgubila sam 3,5 cm u području bedara nakon samo mjesec dana!"

Melissa je 30-godišnjakinja koja je godinama očajnički pokušavala pronaći dijetu koja joj odgovara i koja će joj omogućiti da se osjeća ugodno u svom tijelu. Nakon što je isprobala mnoge dijete, sada je konačno vidjela konkretne rezultate i pronašla svoju idealnu dnevnu rutinu zahvaljujući TummyTox proizvodima!

U ovom članku ćemo upoznati Melissu i njezinu uspješnu priču. Pogledajmo kakve je rezultate postigla, te koji TummyTox proizvodi su joj najdraži. Melisa može biti inspiracija svakome!

image

Koliko je teško naći pravu ravnotežu?

“Tijekom godina eksperimentirala sam s različitim vrstama planova prehrane, tako da sam nekoliko puta mijenjala svoj fizički izgled u skladu s vrstom prehrane koje sam se u to vrijeme držala. Često sam griješila i držala se besmislenih dijeta koje sam pronašala na internetu, a koje su mi donijele više štete nego koristi. Osim toga, osjećala sam da mi nedostaje učinkovit dodatak prehrani."

“Počela sam se osjećati jako loše zbog svog izgleda tijela: pogledala bih se u ogledalo i plakala, nisam se osjećala dobro među ljudima i sram me bilo nositi određenu odjeću. To je također mnogo utjecalo i na moje raspoloženje, pa sam stalno bila očajna i depresivna. Moje samopouzdanje je bilo vrlo nisko i mislila sam da nema nade da će me išta spasiti."

Prije točno 3 godine se za Melissu pojavila nada

„Jedne noći, osjećajući grižnju savjest zbog još jednog slatkiša kojeg nisam mogla odbiti i frustracije zbog viška kilograma koju više nisam mogla podnijeti, uzela sam telefon i počela tražiti po internetu prirodne proizvode koji bi mogli pomoći u rješavanju problema. Tako sam otkrila TummyTox i tu je počelo moje ponovno rođenje. To je bilo prije točno 3 godine!”

“Odlučila sam dati priliku TummyTox-u jer su proizvodi prirodni i ne ugrožavaju moje zdravlje. Ali moram priznati da je na moj izbor utjecalo i pakiranje kutija: izgledaju stvarno preslatko! ”

Prve promjene? Nakon samo 10* dana!

„Prve promjene sam počela primjećivati ​​već nakon 10* dana korištenja. Naravno, pobrinula sam se i za uravnoteženu prehranu i malo tjelovježbe, ali moram reći da se želja za zdravom prehranom i tjelovježbom javila tek kada sam počela uzimati ove dodatke. Mislim da nije bilo njih ne bih bila tako motivirana.”

image

“Odmah sam primijetila da moj trbuh više nije napuhan, postao je manji i ravniji. Primijetila sam i značajno poboljšanje u izgledu celulita na nogama, što mi je oduvijek predstavljalo veliki problem: nakon nekoliko tjedana korištenja vidljivost celulita počela se smanjivati ​​dok s vremenom nije potpuno nestala. Sve skupa sam izgubila oko 3.5 kilograma i 3.5 cm u području bedara i to sve nakon samo mjesec dana*!

Koji proizvodi su joj pomagali?

“Prva 3 mjeseca koristila o sam Draining Drink, koji mi je pomogao da pijem dovoljno tekućine tijekom dana (što je prije bilo nemoguće!). Zatim sam koristila Fat Burner Drink (s okusom manga), My Skinny čaj svako jutro, Tummyccino za kontrolu apetita i L-Carnitine Shots - Carni Max za brže sagorijevanje masnoća.”

“Mislim da bih se bez TummyTox proizvoda i dalje gledala u ogledalo i osjećala se nesretno. Sa sigurnošću mogu reći da me ovi proizvodi potiču na aktivnost i mislim da bih bez njih izgubila motivaciju koja mi je potrebna da nastavim svojim putem mršavljenja. Svako jutro se odlučim se za proizvode i tako dan počinje kako treba kao da imam plan koji slijedi. Bez ove svakodnevne rutine, definitivno bih se osjećala izgubljeno kao kap vode u oceanu.”

Nevjerojatno Melissino ponovno rođenje!

“Sve pozitivne promjene koje su mi se dogodile otkako sam počela koristiti TummyTox proizvode učinile su da se osjećam bolje: sada nosim usku odjeću bez srama, opuštena sam u društvu drugih i ne doživljavam napade panike kada dođe ljeto. Zapravo, jedva čekam ljetnu sezonu da mogu pokazati svoju figuru! ”

“Sada se osjećam stvarno sjajno: osjećam se kao prava osoba u pravom tijelu. Što je najvažnije, osjećam se i psihički bolje! Osim toga, osjećam se nevjerojatno fit i želim svakodnevna poboljšanja i ne namjeravam odustati!”

image

Naruči 3 omiljena Melissina proizvoda u jednom super povoljnom paketu!

Bikini Body je paket koji sadrži 3 naša najprodavanija proizvoda kombinirana u 20-dnevnom programu koji će ti pomoći da se riješiš viška kilograma i oblikuješ tijelo o kojem si oduvijek sanjala!

Ovaj praktični paket sadrži

  • Draining Drink: ukusan napitak od maline koji se bori protiv viška vode, nadutosti i celulita.
  • My Skinny Tea: biljni čaj koji čisti tvoje tijelo i ubrzava rad metabolizma.
  • Fat Burner Drink: napitak s okusom manga koji potiče sagorijevanje masnoće i pomaže ti da najbolje iskoristiš svoje treninge.

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-67%
Posebna cijena 21,99 EUR(165,69kn) Standardna cijena 65,99 EUR(497,23kn)
Pogledajte proizvod
POTPUNO RJEŠENJE ZA MRŠAVLJENJE
-71%
Posebna cijena 35,99 EUR(271,18kn) Standardna cijena 123,99 EUR(934,26kn)
Pogledajte proizvod