TUMMYTOX blogs.

Assunta se sada vratila u formu zahvaljujući TummyToxu!

Assunta je majka i vlasnica lakirnice i iako nikada nije imala većih problema s prekomjernom tjelesnom težinom, nakon poroda se teško riješila suvišnih kilograma nakupljenih tijekom trudnoće, ali prije svega riješila se nadutosti koja ju je mučila svaki dan od ranih jutarnjih sati.

No nakon što je TummyTox proizvodima dala priliku, uspjela se vratiti u formu i ponovno se osjećati lijepo, a sada ih se ne namjerava odreći!

image

Otečenost: problem koji je mučio Assuntu od ranih sati!

Assunta nam je rekla da nakon trudnoće ne samo da se nije mogla riješiti dodatnih 5 kilograma* koje je nakupila tijekom 9 mjeseci trudnoće, već se morala boriti i sa stalnim osjećajem nadutosti u trbuhu koji je počeo čim je ustala iz kreveta.

Takvo stanje dovelo ju je do gubitka samopoštovanja: svaki put kad bi se pogledala u ogledalo bilo je teško prepoznati sebe, a na kraju je nosila široku odjeću koja joj je skrivala trbuh, u kojoj se uopće nije osjećala udobno. Za Assuntu osjećati se lijepo kao prije trudnoće činilo se nemogućim!

No, pojavio se neočekivani saveznik: TummyTox!

Jednog dana, surfajući internetom, Assunta je sasvim slučajno otkrila TummyTox i privučena potpuno prirodnim sastojcima, jednostavnošću korištenja proizvoda, brojnim pozitivnim recenzijama koje su joj ulile samopouzdanje i nevjerojatno pristupačnim cijenama, odlučila je dati im priliku.

Prva vidljiva promjena? Nakon samo 1 tjedna*!

Prvo poboljšanje koje je Assunta primijetila bilo je jasno smanjenje nadutosti nakon prvog tjedna*, nakon čega je uslijedio gubitak svih suvišnih kilograma tijekom sljedeća 2 mjeseca*, tijekom kojih je kombinirala proizvode s dijetom i tjelovježbom. Osim toga, primijetila je izrazito smanjenje apetita, pa sada može puno bolje kontrolirati svoje napade gladi koji su postali rjeđi.

Buđenje bez neugodnog osjećaja nadutosti dalo je Assunti potrebnu energiju i motivaciju da nastavi s TummyTox proizvodima, te je sada u mogućnosti slijediti prehranu od 1100 kalorija dnevno bez previše problema, pa čak i piti više tekućine!

image

Assunta se sada ponovno osjeća lijepo i fit!

Integriranje TummyTox proizvoda u njezinu dnevnu rutinu pomoglo je Assunti da povrati oblik koji je izgubila tijekom trudnoće, da ponovno ima ravan trbuščić, da se riješi viška masnoće (osobito trbušne) i da ima zategnutiju stražnjicu. Sada se ponovno osjeća fit, vitka, zategnuta, lijepa i privlačna!

Štoviše, bila je toliko zadovoljna da TummyTox sada preporučuje svim svojim prijateljicama i poznanicama i ne namjerava se odreći svojih omiljenih proizvoda koji su sada postali sastavni dio njezine svakodnevice.

Proizvode koje je Assunta koristila možeš pronaći u ovom dvomjesečnom programu za super mršavljenje!

Naš paket za mršavljenje Complete Booty Transformation sadrži 4 snažna proizvoda koja mogu potpuno transformirati tvoje tijelo i pomoći ti da lako, sigurno i brzo postigneš svoje ciljeve mršavljenja.

  • Povećava metabolizam,sagorijeva masnoću 24/7 i zaustavlja nakupljanje masnoće

  • Pojačava uklanjanje toksina i potiče mršavljenje

  • Povećava razinu mentalne i fizičke energije

  • Ubrzava regeneraciju i pojačava učinak vježbanja

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-59%
Posebna cijena 29,99 EUR(225,97kn) Standardna cijena 73,99 EUR(557,51kn)
Pogledajte proizvod
LJEPOTA / ZDRAVLJE
-35%
Posebna cijena 14,99 EUR(112,95kn) Standardna cijena 22,99 EUR(173,23kn) As low as 12,99 EUR(97,88kn)
Pogledajte proizvod