TUMMYTOX blogs.

Lynn: “Sve što je TummyTox obećao ostvarilo se!”

Lynn Saraiva Sousa izuzetno je zaposlena žena: ne samo da je profesionalna plesačica i koreografkinja, nego radi i u klinici za iridologiju i pohađa tečaj farmakologije.

Zahvaljujući posebno aktivnom načinu života, Lynn nikada nije imala većih problema sa svojim fizičkim izgledom, jer je uvijek uspjela držati težinu pod kontrolom. Barem dok nije pretrpjela veliku promjenu...

image

“Sve se promijenilo kada sam postala majka”

Postati majka je za Lynn značilo posvećivati puno manje vremena tjelesnim aktivnostima, ali istovremeno je shvatila i da mora više pažnje posvetiti kontroli tjelesne težine, o čemu se prije nije trebala brinuti.

Na pitanje o njenom tjelesnom tipu, Lynn nam je rekla da sada ima tendenciju nakupljanja viška kilograma na bedrima i u području trbuha, ali i na licu koje u najmanju ruku postalo debeljuškasto.

Lynn se tako našla u situaciji za koju apsolutno nije bila spremna: ne samo da se morala nositi sa svojom novom ulogom majke, nego i sa svim poteškoćama koje je njezino tijelo prolazilo. Ne sreću, pronašala je saveznika koji joj je mnogo olakšao stvari: TummyTox!

“TummyTox sam preporučila svim prijateljima!”

“Jednog dana dok sam bila na Instagramu primijetila sam oglas koji mi je odmah privukao pažnju. Sponzorirani su mi proizvodi bili izuzetno zanimljivi i zato sam ih odmah odlučila naručiti. Mislila sam vrijedi probati, pogotovo kad su u pitanju pristupačne cijene!"

"Nakon nekog vremena isprobavanja proizvoda, mogu vam reći da sam preporučila TummyTox svim prijateljima, a svi oni koji su se odlučili isprobati imali su samo pozitivna iskustva!"

Bez yo-yo učinka!

Ono što je Lynn uvjerilo za kupnju TummyTox proizvoda bila je činjenica da su stvoreni koristeći samo prirodne sastojke i ne uzrokuju neželjeni yo-yo učinak, vrlo čest problem kod gubitka viška kilograma.

"Isprobala sam praktički sve TummyTox proizvode i sada mogu reći da sam pronašla savršene saveznike za svoju svakodnevnu rutinu: i mogu vam reći da nemam uopće namjeru ostati bez nje!"

Njeni omiljeni proizvodi su: Draining Drink, najbolji napitak za drenažu na tržištu, sposoban za učinkovitu borbu protiv viška vode i nadutosti; Skinny Me Tea, biljni čaj koji pomaže istopiti masnoću i sprječava njeno buduće nakupljanje; Tummyccino, kava za mršavljenje; Multivitamin Gummies i Slim Tummy Capskapsule koje pomažu spriječiti osjećaj gladi.

Sada Lynn pomno prati svoj napredak i pokušava prilagoditi dodatke prehrani, koje koristi, svom rasporedu treninga i fazama detoksikacije koje redovito uzima otprilike svaka 2 mjeseca. Ali jedno je sigurno: TummyTox će uvijek biti dio njenog svakodnevnog života!

Lynn je primijetila prvu promjenu nakon samo 10 dana!

“Doživjela sam nevjerojatnu promjenu u prvih 10 dana otkako sam počela uzimati TummyTox proizvode. Napravila sam nekoliko fotki kako bih vidjela razliku prije i poslije i razlika je stvarno vidljiva golim okom."

"Sve što je TummyTox obećao ostvarilo se: primijetila sam smanjenje apetita, nestala je otečenost i nelagoda u trbuhu, svako jutro osjećam nevjerojatno puno energije i vitalnosti i spremna sam se suočiti sa svim izazovima koje dan sprema. Također imam mnogo više motivacije za nastavak svakodnevnih treninga, koje sam bila privremeno stavila na pauzu. "

image

"Osjećam se odlično!

Lynn se sada osjeća odlično: proizvodi TummyTox pomogli su joj da se riješi mnogih problema, uključujući onaj iritantni osjećaj trajnog umora koji joj je onemogućio da u potpunosti uživa u svojim danima. Oduševljeni smo čuti njeno svjedočanstvo i vidjeti divan napredak!

Možeš pronaći 3 Lynnina omiljena proizvoda (ujedno i naša 3 bestselera!) u posebnoj ponudi u paketu Misija: Savršena ljetna figura. Nemoj propustiti ovu super ponudu!

Proizvodi za vas

KAVA ZA SAGORIJEVANJE MASNOĆE
-50%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 39,99 EUR(301,32kn)
Pogledajte proizvod
KONTROLA APETITA
-67%
Posebna cijena 24,99 EUR(188,30kn) Standardna cijena 74,99 EUR(565,05kn)
Pogledajte proizvod
POTPUNO RJEŠENJE ZA MRŠAVLJENJE
-60%
Posebna cijena 39,99 EUR(301,32kn) Standardna cijena 98,99 EUR(745,89kn)
Pogledajte proizvod