TUMMYTOX blogs.

Monica je izgubila 7,8* kg u 2* mjeseca zahvaljujući TummyToxu!

Bok svima! Zovem se Monica, imam 42 godine, supruga sam, majka dvije djevojčice od 9 i 12 godina i radim kao učiteljica. Želim podijeliti svoju priču jer bi se možda druge djevojke mogle povezati i prepoznati u mojim riječima i iskustvima.

image

Krenimo od početka...

Do svoje 28. godine bila sam vrlo mršava (45 kg) i nisam imala ni traga masnim naslagama na trbuhu ili celulitu, unatoč tome što uopće nisam pazila na prehranu (čak sam i često jela brzu hranu). Nazivala sam sebe privilegiranom, "priroda me razmazila".

Zatim sam se udala i nakon toga iz radosti i udobnosti što imam svoj dom i kuhinju, a kasnije zbog razočarenja u svoju karijeru, počela sam više jesti i debljati se.

Za godinu dana moja težina se povećala s 45 kg na 60 kg. Zatim sam ostala trudna... i jako brzo sam došla do 72* kg.

Moje debljanje bilo je uzrok velike boli...

Nakon što sam rodila, počela sam dobivati komentare, čak i od meni bliskih ljudi, poput: "još uvijek izgledaš kao da si u 6. mjesecu trudnoće" što me je jako povrijedilo. Tada sam, u šoku dok sam gledala sebe na fotografijama, shvatila da se sam se odjednom povećala, da imam veća stopala, podbradak, što uopće nije ličilo na mene. Zbog svih tih komentara se nisam osjećala dobro, psihički i fizički, ali dobila sam motivaciju da se bavim plivanjem.

Međutim, što se tiče dijete, nikada se nisam uspjela pridržavati režima. Bilo je previše strogo, previše frustrirajuće i skoro nikad se nisu vidjeli čak ni minimalni rezultati. Na kraju sam ipak uspjela smršaviti u području nogu, ali salo na trbuhu i nadutost nikad nisu nestali...

Svi oko mene uvijek bi naglašavali kako sam za kratko vrijeme uspjela jako smršaviti (to je bilo prije 5 godina, nakon smrti mog dragog oca i problema s hipertireozom), ali da sada opet imam veliki trbuh... Toliko bi me povrijedili ovakvi bezosjećajni komentari.

Sve se promijenilo nakon što sam otkrila TummyTox proizvode!

Jednog dana na Facebooku sam naišla na oglas koji me jako zainteresirao: sadržavao je kampanju pod nazivom "Nova godina, nova ja" što je upravo ono što sam tražila. Htjela sam ostati vjerna sebi, da, ali htjela sam biti najbolja moguća verzija sebe.

Odlučila sam naručiti, nakon čega sam postala sumnjičava. Ali zatim sam pročitala mnogo pozitivnih recenzija i nada se vratila.

Bila sam presretna kada su proizvodi stigli: sva ta pink ambalaža! Nisam se u potpunosti htjela oslanjati na ove proizvode, pa sam se potrudila i počela trčati na traci za trčanje svaki dan po 40 minuta, a također sam počela korsititi i Traku za vježbanje Booty Band.

Već nakon 2* tjedna sam izgubila 5* kg!

U početku sam imala 67,6 kg sa 164 cm visine. Već nakon 2* tjedna sam izgubila 5* kg iako uopće nisam promijenila prehranu. Izbjegavala sam čips i prženu hranu općenito. Draining Drink je djelovao kao magija: počela sam piti 1 litru tekućine ujutro konzumiranjem ovog proizvoda. Do trećeg dana popila sam 3 litre vode s Drinking Drink-om, plus 100 ml Tummyccino kave (koja je, inače, jako ukusna - pijem ju s toplom vodom i bez šećera i daje mi energiju i osjećaj sitosti) i 300 ml My Skinny Tea.

Pravi uspjeh za nekoga poput mene - prije sam pila samo 2 čaše vode dnevno i morala sam postaviti podsjetnik na svom telefonu da pijem više!

Nije stvar samo u težini

Nakon 2* mjeseca korištenja proizvoda, suočila sam s plato učinkom mršavljenja. Nisam mogla izgubiti niti jedan gram i osjećala sam se frustrirano svaki put kada sam se vagala, što je rezultiralo emocionalnim prejedanjem.

Na kraju sam uspjela nastaviti svoj put zahvaljujući podršci drugih #TummyDjevojaka i motivaciju mi je davao osjećaj da ću jednom ponovno moći nositi staru jaknicu: nakon što sam je isprobala, shvatila sam da je mogu ponovno zakopčati! Pa čak mi i stare traperice opet pristaju!

Bila je to sjajna spoznaja: bila sam toliko fokusirana na brojke na vagi da nisam primijetila da gubim centimetre! Nisam mogala vjerovati!

TummyTox, od srca hvala!

Nevjerojatni rezultati zahvaljujući ovim TummyTox proizvodima!

Kao što rekoh, uspjela sam se toga pridržavati i nakon 3* mjeseca korištenja TummyTox proizvoda došla sam do 59,8* kg! To je ukupno 7,9* kg manje otkako sam krenula na svoj put mršavljenja.* Sada moja jakna ne samo da se zatvara, nego mi i mnogo bolje pristaje! Jedva čekam da nastavim s novom zalihom TummyTox proizvoda nakon kratke pauze. S obzirom na rezultate koje sam primijetila, također planiram pratiti vježbe na TummyTox-ovom online fitnesu te slijediti zdraviju i uravnoteženiju prehranu. Planiram postići svoju ciljnu težinu od 50 kg i imati ravniji trbuh: znam da me ovaj put ništa neće zaustaviti!

Prezadovoljna sam! TUMMYTOX, HVALA!