TUMMYTOX blogs.

Malina je izgubila 10,5 * kg uz TummyTox proizvode!

Malina je zaposlenica u uredu i majka trojice dječaka. S obzirom na sjedilački posao koji je "tjera" da sjedi po 8 sati dnevno, u slobodno vrijeme nastoji biti aktivna, što nažalost često nije.

image

Malina sebe opisuje kao "slatko čudovište". To je zato što je od adolescencije imala problema s prekomjernomtjelesnomtežinom koja se pogoršala zbog treće trudnoće, tijekom koje joj je apetit potpuno izmakao kontroli.

Malina nikad nije bila baš zadovoljna svojim fizičkim izgledom, ali kada je shvatila da će morati potpuno preurediti svoj ormar jer joj je sva odjeća počela jako tijesno pristajati, shvatila je da je stvarno vrijeme da pronađe definitivno rješenje za svoj problem.

U nastavku otkrij njezinu priču...

Višak kilograma počeo se prebrzo gomilati...

„Prije otprilike godinu dana dostigla sam svoju maksimalnu težinu od 85 kg*. U tom trenutku nisam se osjećala potpuno opušteno u vlastitom tijelu i zbog toga sam izbjegavala fotografiranje.”

“Također, koljena su me počela boljeti češće nego inače, što je uzrokovalo značajne smetnje u kretanju. Da ne spominjem da nisam baš bila oduševljena idejom da moram kupiti novu odjeću jer mi stara više nije odgovarala..."

Ali srećom Malina je našla rješenje!

“Jednog dana primijetila sam reklamu za TummyTox na internetu i čim sam posjetila stranicu i otkriti proizvode brenda, odmah sam se zainteresirala. Ono što me jako dojmilo je da TummyTox ima ogroman asortiman proizvoda, zahvaljujući kojima svaka žena ima priliku pronaći nešto za svoje potrebe.

A posebno mi se jako svidjela činjenica da postoji toliko napitaka u prahu, što se pokazalo kao odličan poticaj za konzumiranje više tekućine (posebno Draining Drink i Tummyccino), jer prije nisam mogla piti 2 litre vode svaki dan."

Sada Malina ne može bez svoje pretplate na TummyTox proizvode!

„Nakon što sam ga isprobala prva 2 mjeseca, odlučila sam se pretplatiti na mjesečnu pretplatu na Paket za vitku figuru, jer mi je bilo super!

My Skinny Tea je jako dobar biljni čaj i topao i hladan, Fat Burner Drink je također savršen za one dane kada malo pretjerujem s hranom, jer mi pomaže da stimuliram sagorijevanje masnoće, a Draining Drink je idealan saveznik za imati pri ruci svako jutro.

Vikendom također popijem i čašu Night Burner Drinka prije spavanja."

Prva promjena koju je primijetila Malina? Nakon samo 8* dana!

Malina nam je rekla da joj je, zahvaljujući TummyToxu, sada mršavljenje postalo pravi užitak! Ne samo da je uspjela skinuti mnogo viška kilograma, već joj koža sada izgleda bolje i može nastaviti nositi svoju omiljenu odjeću. Najbolje od svega, ona može uživati ​​u svojim omiljenim slatkišima bez osjećaja krivnje!

“Kombinirla sam povremeni post s TummyTox proizvodima i ukupno sam dosad uspjela izgubiti 10,5* kg. Konačno se imam oblik tijela popust pješčanog sata umjesto H-oblika! Sada se ponovno osjećam kao ja, iako znam da je još dug put do mog konačnog cilja!"

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-67%
Posebna cijena 21,99 EUR(165,69kn) Standardna cijena 65,99 EUR(497,23kn)
Pogledajte proizvod
POTPUNO RJEŠENJE ZA MRŠAVLJENJE
-57%
Posebna cijena 42,99 EUR(323,93kn) Standardna cijena 100,99 EUR(760,96kn)
Pogledajte proizvod