TUMMYTOX blogs.

image

Malina je izgubila 10,5 * kg uz TummyTox proizvode!

Kad je Malina shvatila da ju je sva odjeća počela stezati, znala je da je vrijeme da zaista riješi problem s prekomjernom tjelesnom težinom. Evo koji su proizvodi su joj pomogli u tome!

Pročitajte više
image

Monica je izgubila 7,8* kg u 2* mjeseca zahvaljujući TummyToxu!

Moje ime je Monica i žeilm podijeliti svoju priču jer bi se možda druge djevojke mogle pronaći i prepoznati u mojim riječima i iskustvima.

Pročitajte više
image

Tereza: "Voljela bih da se svaka djevojka osjeća kao ja sada!"

Tereza je 23-godišnja zamjenica upravitelja. Stresan radni život, promjene raspoloženja i nezdrave navike dovele su do toga da je prestala voljeti sebe i svoje tijelo... Sve dok nije odlučila napraviti promjenu!

Pročitajte više
image

Mala tajna mršavljenja - ove djevojke obožavaju TummyTox čajeve!

Čuli smo toliko uzbudljivih priča od naših obožavateljica TummyTox čajeva da nismo mogle odoljeti, a da ne pripremimo super mix njihovih iskustava – ove djevojke su izgubile puno kilograma sagorijevajući više masnoće i ubrzavajući svoj metabolizam.

Pročitajte više
image

Jelena, ”Izgubila sam nekoliko kilograma i jako sam sretna”

Jelena je 25-godišnja Splićanka koja je nedavno završila fakultet. Kroz cijelo studijsko razdoblje je dobivala kilogram za kilogramom zbog stresa koji joj je uzrokovao studij. Nažalost, nije joj uspijevalo skinuti sve te viška kilograme

Pročitajte više
image

Svi vole Drinking Drink!

Najsretniji smo kada možemo s ponosom podijeliti priče o uspjehu naših korisnica i pokazati njihove nevjerojatne transformacije! Predstavljamo neke od naših dragih korisnica koje opisuju svoje nevjerojatno iskustvo s napitkom Draining Drink. Upoznaj Tummy

Pročitajte više

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-33%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 29,99 EUR(225,97kn)
Pogledajte proizvod