TUMMYTOX blogs.

image

Katerina je pridobila samopouzdanje zahvaljujući Kolagen napitku!

Katerina je primijetila da su joj, zbog stresa, koža i kosa svakim danom postajali sve gori. No, na sreću pronašla je odličnog saveznika: Kolagen Drink!

Pročitajte više
image

Giovanna: “TummyTox proizvodi pomogli su mi na raznim područjima!”

Giovanna je htjela s nama podijeliti svoju priču: put ponovnog rođenja u trajanju od 7 godina pokazao joj je kako je, uz puno volje, ispravne izbore i prave pomoćnike uz sebe, zaista moguće radikalno promijeniti svoj život i fizički izgled...

Pročitajte više
image

Lara: "Izgubila sam 3 kilograma i više od 5 cm na bedrima za mjesec dana*!"

Lara se uvijek borila s viškom kilograma, sve dok nije naišla na TummyTox! Zamisli, nakon što je odlučila probati naše proizvode uspjela je postići nevjerojatne rezultate za samo mjesec dana*!

Pročitajte više
image

Lynn: “Sve što je TummyTox obećao ostvarilo se!”

Pored predivne uloge majke, Lynn se morala nositi i sa svim poteškoćama s kojima se njezino tijelo suočavalo nakon poroda. Na sreću, pronašala je saveznika koji je sve olakšao: TummyTox!

Pročitajte više
image

Vivia: "Izgubila sam 5 kg i 7 cm i prezadovoljna sam!"*

"Brend sam otkrila na reklami na internetu. Ono što mi je najviše privuklo pažnju su istraživanja i poznavanje kvalitete sastojaka te uvijek dobre recenzije o proizvodima."

Pročitajte više
image

Marketa: "Izgubila sam 5 i pol kilograma u 2 mjeseca!*"

Marketa je 28-godišnja frizerka i novopečena majka, a trenutno je još uvijek na porodiljnom. Nikad nije bila mršava i uvijek...

Pročitajte više

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-33%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 29,99 EUR(225,97kn)
Pogledajte proizvod