TUMMYTOX blogs.

Katerina je pridobila samopouzdanje zahvaljujući Kolagen napitku!

Katerina (22) je studentica poslovne administracije u Češkoj i želi poboljšati izgled kože i kose.

image

Kolagen je jedna od osnovnih komponenti kože: daje joj fleksibilnost i čvrstoću. Nažalost, nakon 20. godine, proizvodnja kolagena počinje se smanjivati ​​za 1% svake godine, pa ne čudi da je Katerini bilo potrebno nešto što će joj pomoći usporiti proces starenja i vratiti joj radost života.

Jedan od najčešćih čimbenika koji pridonose promjenama u tijelu je stres. Katerina se često suočavala s problemima zbog sukoba s obitelji. "Moje tijelo je davalo znakove umora i s tim sam se nosila samo tako što sam spavala ili se odmarala."

Tada je Katerina počela imati probleme sa stanjivanjem i opadanjem kose, a na licu i dekolteu počeli su se pojavljivati ​​bolni i ružni prištići: “U tom razdoblju intenzivnog stresa nisam se mogla riješiti tih problema, iako nisam imala problema s težinom i slijedila sam zdravu prehranu ".

No, na sreću, Katerina je otkrila TummyToxov Kolagen Drink putem Facebook oglasa i od tada je vidjela poboljšanja!

Na početku je Katerina bila skeptična, ali zatim...

Kao i mnoge druge naše korisnice, i Katerina je u početku sumnjala u učinkovitost proizvoda, budući da je već koristila slične proizvode drugih proizvođača koji nisu donijeli nikakve konkretne rezultate. No na kraju se uvjerila: „Ono što me uvjerilo da dam priliku TummyToxu su brojne pozitivne kritike koje sam pročitala o ovom brendu. Pa sam odlučila dodati Kolagen Drink na svoju listu želja za Božić, kako bih ga dobila na dar ”.

Savršen poklon za Božić: Kolagen Drink!

Čim je u Katerini nestalo zaliha Kolagen napitka koje je dobila na poklon za Božić, odmah je požurila da naruči novu narudžbu, jer je neko vrijeme bila jako zadovoljna rezultatima koje je postigla pomoću njega: "Koristila sam Kolagen Drink 5 mjeseci* i nevjerojatno je koliko sam zadovoljna ovim proizvodom!"

Prva promjena? Već nakon mjesec dana*!

Katerina je primijetila prve promjene nakon završetka drugog pakiranja Kolagen napitka, otprilike 30 dana* nakon početka konzumiranja. Koža joj se postupno izgledala zdravije, a nokti i kosa postajali su jači i svjetliji.

No, za Katerinu se promjene nisu vidjele samo na tijelu, naime ona je konačno uspjela povratiti samopouzdanje koje je izgubila!

Sada me prijatelji vide kao opuštenu i nasmijanu

Bilo nam je super vidjeti kako je, zahvaljujući našim proizvodima, još jedna djevojka uspjela poboljšati ne samo svoj izgled, nego se ponovno osjećati dobro u svakom pogledu!

Katerina je uspjela otkriti potencijal svoje ljepote zahvaljujući morskom kolagenu tipa I, hijaluronskoj kiselini i nevjerojatnim antioksidativnim svojstvima ekstrakta borovnice i vitamina C sadržanog u našem Kolagen napitku.

Potiče proizvodnju kolagena kako bi usporio proces starenja tijela i održao tvoju kožu mladom, elastičnom i čvrstom, kosu sjajnom i snažnom te nokte jakima i zdravima. A sve zahvaljujući ukusnom napitku od borovnica svaki dan!

Proizvodi za vas

LJEPOTA / ZDRAVLJE
-34%
Posebna cijena 36,99 EUR(278,72kn) Standardna cijena 55,99 EUR(421,88kn)
Pogledajte proizvod