TUMMYTOX blogs.

Kristina: Nakon samo mjesec dana korištenja opet stanem u svoje hlače

Kristina je mlada mamica i studentica, koje se nakon drugog poroda nikako nije mogla riješiti viška kilograma.

Onda je vidjela oglas za TummyTox, odlučila probati i oduševila se rezultatima.

image

Kristina je mlada mamica koja uz to studira na Upravnom fakultetu u Požegi. Ima dvoje djece (sina od 6 godina i sina od 15 mjeseci), no nakon drugog poroda nikako se nije mogla riješiti viška kilograma.

"Uvijek sam bila fit, no nakon drugog poroda kilogrami su ostali tamo di jesu"

"Prije sam se bavila plesom, išla na zumbu i nakon prvog poroda kile su same odlazile velikom brzinom, ali nakon drugog poroda kile ne idu baš dolje. Trenutno se ne bavim nikakvim sportom, nemam vremena za to, pa sam se odlučila probati TummyTox proizvode."

"Stranicu sam slučajno našla i odlučila isprobati!"

"Malo sam čitala o tome svemu, cijenom su čajevi zbilja pristupačni i zato sam odlučila probati. Tražila sam nešto što će ubrzati moj metabolizam, početi topiti masne naslage i naravno gubiti na težini. U početku sam bila malo skeptična ali ugledavši vrlo brzo rezultate, oduševila sam se!"

Nakon samo mjesec dana izgubila je 8 kilograma

Cijeli peti mjesec koristila je My Skinny Tea i Fat Burner Drink. "U samo mjesec dana izgubila sam osam kilograma! Smanjio mi se trbuh i imam puno više energije. Počela sam i svako jutro vježbati, izbacila slatko ali ne u potpunosti i ne večeram. Puno pijem tekućine i naravno tu je moj mlađi sin koji zahtijeva 24- sata aktivnosti"

"Mogu reći da se jednostavno osjećam odlično!"

"Cilj mi je bio skinuti višak kilograma i smanjiti trbuh. To sam postigla u vrlo kratkom roku iako još nisam stigla do željene težine, ali polako i sigurno se tome bližim. Stanem u svoje hlače i ostatak robe što je do sad bila nemoguća misija."

Kristina preporučuje svakome tko ima sličnih ili istih problema kao i ona da isproba TummyTox proizvode. "Sigurno neće požaliti!"

Kristina je koristila proizvode My Skinny Tea i FatBurner Drink koji pomažu kod topljenja masnoća, gubitka kilograma, sprječavaju nadutost i nastanak novih masnoća. Sada ih možeš nabaviti u super ponudi!

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-59%
Posebna cijena 29,99 EUR(225,97kn) Standardna cijena 73,99 EUR(557,51kn)
Pogledajte proizvod
POTPUNO RJEŠENJE ZA MRŠAVLJENJE
-60%
Posebna cijena 39,99 EUR(301,32kn) Standardna cijena 98,99 EUR(745,89kn)
Pogledajte proizvod