TUMMYTOX blogs.

image

Lara: "Izgubila sam 3 kilograma i više od 5 cm na bedrima za mjesec dana*!"

Lara se uvijek borila s viškom kilograma, sve dok nije naišla na TummyTox! Zamisli, nakon što je odlučila probati naše proizvode uspjela je postići nevjerojatne rezultate za samo mjesec dana*!

Pročitajte više
image

Lynn: “Sve što je TummyTox obećao ostvarilo se!”

Pored predivne uloge majke, Lynn se morala nositi i sa svim poteškoćama s kojima se njezino tijelo suočavalo nakon poroda. Na sreću, pronašala je saveznika koji je sve olakšao: TummyTox!

Pročitajte više
image

Sve što trebaš znati o keto dijeti

Ketogena dijeta postala je super popularna – svi su oduševljeni njezinim učincima - i to s dobrim razlogom! Brojne studije pokazuju da ke …

Pročitajte više
image

Vivia: "Izgubila sam 5 kg i 7 cm i prezadovoljna sam!"*

"Brend sam otkrila na reklami na internetu. Ono što mi je najviše privuklo pažnju su istraživanja i poznavanje kvalitete sastojaka te uvijek dobre recenzije o proizvodima."

Pročitajte više
image

5 trikova do savršene bikini figure u zadnji tren!

Potražili smo 5 najboljih trikova koji će ti pomoći da dođeš do savršene bikini figure u zadnji tren i konačno oblikuješ tijelo na koje ćeš biti ponosna!

Pročitajte više
image

Otkrij 5 bestsellera za uspješno mršavljenje!

Danas otkrivamo 5 najboljih proizvoda za mršavljenje na tržištu koji vam mogu pomoći u borbi protiv suvišnih kilograma te doći do fit figure u kupaćim kostimima!

Pročitajte više