TUMMYTOX blogs.

image

Otkrij 5 najboljih proizvoda za ravan trbuščić

Ravan trbuščić svakako je lijepo vidjeti, a one koje ga imaju zaista si mogu priuštiti da odijevaju što im srce poželi! Ali što učiniti kada mršavljenje postane teško? Otkrijmo zajedno!

Pročitajte više
image

Hibiskus - novi trend sve popularniji u svijetu mršavljenja

Hibiskus je nedavno postao vrlo popularna sastojak u svijetu mršavljenja, a to je zbog činjenice da su znanstvene studije pokazale da može pomoći ljudima da izgube i do 2,5* puta više kilograma!

Pročitajte više
image

Garcinia: čarobno voće za mršavljenje!

Gubitak težine može biti vrlo težak proces, pogotovo kada je nemoguće kontrolirati apetit koji se čini da nikada ne nestaje. Međutim, na sreću, postoji čarobni sastojak!

Pročitajte više
image

Katerina je pridobila samopouzdanje zahvaljujući Kolagen napitku!

Katerina je primijetila da su joj, zbog stresa, koža i kosa svakim danom postajali sve gori. No, na sreću pronašla je odličnog saveznika: Kolagen Drink!

Pročitajte više
image

Povremeni post - kako može biti savršen način za mršavljenje?

Povremeni post, dijeta za mršavljenje o kojoj svi govore! Isprobalo ga je toliko poznatih osoba koje su bile oduševljene - toliko da ga ne popuštaju do danas! Mi Tummy djevojke također ga obožavamo. Nije ni čudo jer povremeni post zaista ima toliko super

Pročitajte više
image

Giovanna: “TummyTox proizvodi pomogli su mi na raznim područjima!”

Giovanna je htjela s nama podijeliti svoju priču: put ponovnog rođenja u trajanju od 7 godina pokazao joj je kako je, uz puno volje, ispravne izbore i prave pomoćnike uz sebe, zaista moguće radikalno promijeniti svoj život i fizički izgled...

Pročitajte više