TUMMYTOX blogs.

Hibiskus - novi trend sve popularniji u svijetu mršavljenja

Jednostavna rješenja ponekad se pokažu kao najbolja. Hibiskus se uzgaja u tropskim krajevima i koristi se zbog svojih nutritivnih svojstava već 6 tisućljeća. Ova biljka je lako prepoznatljiva po prekrasnim jarko crvenim cvjetovima. Nedavno je postala vrlo popularna sirovina u svijetu mršavljenja, a to je zbog činjenice jer su znanstvene studije pokazale da može pomoći ljudima da izgube i do 2,5* puta više kilograma!

image

Hibiskus je biljka porijeklom iz Afrike, a prirodno stanište joj je tropsko. Zato uspijeva u zemljama koje su također vrlo poznate po svojim prekrasnim egzotičnim plažama. No, ono što je ovu biljku učinilo još popularnijom jest to što, prema nedavnim istraživanjima, može pomoći i u mršavljenju!

Hibiskus pomaže zaustaviti zadržavanje vode

Hibiskus se često priprema u obliku bezalkoholnog napitka, a neke studije su nedavno potvrdile nešto što su tradicionalni iscjelitelji oduvijek znali: ekstrakt hibiskusa ima diuretska svojstva, što znači da potiče uklanjanje viška tekućine iz organizma. Kao rezultat toga, redovitom konzumacijom, nestaje nadutost uzrokovana zadržavanjem vode i trbuh postaje ravniji.

Istraživanje: Oni koji su konzumirali ekstrakt hibiskusa izgubili su do 2,5* puta više kilograma

Istraživanje objavljeno u časopisu Food & Function 2014. godine pokazalo je da ekstrakt hibiskusa može stimulirati mršavljenje čak i kod ljudi koji ne slijede nikakvu dijetu. Oni koji su uzimali ekstrakt hibiskusa 12* tjedana izgubili su do 2,5* puta više težine za razliku od placebo skupine.

Znanstvenici su tu značajku pripisali visokoj koncentraciji polifenola prisutnih u hibiskusu, koji sprječava aktivaciju lipogeneze u jetri (tj. stvaranje novih masnih stanica) i potiče eliminaciju masnoće iz ovog organa.

Draining Drink: tvoj novi saveznik u mršavljenju

Zbog njegove učinkovitosti za drenažu i mršavljenje, također smo odlučili koristiti hibiskus među aktivnim sastojcima prisutnim u našem inovativnom drenažnom napitku: Drining Drink! Ovaj napitak se bori protiv zadržavanja vode, pomaže eliminirati višak tekućine do 3* puta više i podržava i do 2,5* puta veći gubitak težine.

80% onih koji su ga probali više ne mogu bez njega!

Ako želiš maksimalno iskoristiti svoj put mršavljenja i stimulirati sagorijevanje masnoće bez prestanka, onda je ovo zaista idealan proizvod za tebe! Drining Drink, ukusan napitak za drenažu kroz kojeg ćeš u samo nekoliko dana dobiti konkretne rezultate!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih prikazanih na web stranici.

Proizvodi za vas

smanjuje višak vode
-50%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 55,99 EUR(421,88kn)
Pogledajte proizvod
SMANJUJE VIŠAK VODE
-50%
Posebna cijena 29,99 EUR(225,97kn) Standardna cijena 59,99 EUR(452,02kn)
Pogledajte proizvod