TUMMYTOX blogs.

In Love with our Body, In Love with our Life

Hej Tummy curke, ovaj put odlučile smo vam pripremiti nešto malo drugačije. Povodom dana žena htjele bi vam se predstaviti i otkriti vam zašto je naš moto In Love with your Body, In Love with your Life.

I također vam pokazati koliko nam je stalo do vas s malenim darom pažnje, za apsolutno svaku Tummy curku!

image

Naša misija je pomoći svakoj modernoj ženi da se osjeća dobro u vlastitoj koži – i mislimo da naš moto „In Love with your Body, In Love with your Life“ to sasvim dobro opisuje.

Do sada smo osmislile već mnogo proizvoda koji vam pomažu očistiti tijelo, čuvati ga zdravim, punim energije i naravno lijepo ga oblikovati, kako bi bile zadovoljne svako jutro kad se pogledamo u ogledalo! Ipak žene najbolje znaju što ženama treba, i upravo zato dobivamo toliko pozitivnih komentara zbog kojih smo presretne!

Naša Tummy obitelj raste, na početku smo bile samo tri, sada nas je već devet! To znači devet pametnih glavica, koje skupa po cijele dane razmišljaju i trude se kako bi vas - naše Tummy curke - učinile sretnima!

image

Žene za žene

Želimo da budete sretne i zadovoljne same sobom! Naši proizvodi prilagođeni su različitim tipovima žena i potrebama svake. Zato odaberite proizvod koji će vam pomoći doći do cilja – do sretne i zdrave žene, zaljubljene u svoje tijelo, zaljubljene u svoj život.

Ipak, znamo koliko je teško započeti. I ne samo to, često započnemo i onda odustanemo. Obično se razočaramo jer očekujemo trenutne rezultate, posvuda nam se nameče savršenstvo i instant rezultati. Ali to nije tako, taj put je puno teži i mi smo itekako svjesne toga. Zato smo vam pripremile poklon koji će vam pomoći da dođete do svog cilja - Dnevnik Motivacije!

Zašto baš dnevnik motivacije?

Zato što nam je svima potrebna dodatna potpora, zapravo od nas samih - uz pomoć tog dnevnika bit će ti lakše započeti ali i ustrajati, kako bi uspješno došla do svog cilja! Zanima te kako izgleda? Sigurne smo da ćeš se oduševiti, zato ti ga za ovaj dan žena uz kupnju odabranih TummyTox paketa poklanjamo besplatno! Zato što nam je tvoj uspjeh na prvom mjestu!

Otkrij više ovdje i preuzmi svoj Dnevnik Motivacije >>

I ne zaboravi! Ako imaš bilo kakvo pitanje ili ti je potreban savjet, uvijek nam se možeš obratiti na našim društvenim mrežama ili na info@tummytox.hr

Tvoja TummyTox ekipa <3

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-33%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 29,99 EUR(225,97kn)
Pogledajte proizvod