Besplatni broj: 0800 35 45

Blog

In Love with our Body, In Love with our Life

Hej Tummy curke, ovaj put odlučile smo vam pripremiti nešto malo drugačije. Povodom dana žena htjele bi vam se predstaviti i otkriti vam zašto je naš moto In Love with your Body, In Love with your Life.

I također vam pokazati koliko nam je stalo do vas s malenim darom pažnje, za apsolutno svaku Tummy curku!

Naša misija je pomoći svakoj modernoj ženi da se osjeća dobro u vlastitoj koži – i mislimo da naš moto „In Love with your Body, In Love with your Life“ to sasvim dobro opisuje.

Do sada smo osmislile već mnogo proizvoda koji vam pomažu očistiti tijelo, čuvati ga zdravim, punim energije i naravno lijepo ga oblikovati, kako bi bile zadovoljne svako jutro kad se pogledamo u ogledalo! Ipak žene najbolje znaju što ženama treba, i upravo zato dobivamo toliko pozitivnih komentara zbog kojih smo presretne!

Žene za žene

Želimo da budete sretne i zadovoljne same sobom, a za to treba toliko malo! Naši proizvodi prilagođeni su različitim tipovima žena i potrebama svake. Zato odaberite proizvod koji će vam pomoći doći do cilja – do sretne i zdrave žene, zaljubljene u svoje tijelo, zaljubljene u svoj život.

I ne zaboravi! Ako imaš bilo kakvo pitanje ili ti je potreban savjet, uvijek nam se možeš obratiti na našim društvenim mrežama ili na info@tummytox.hr

Tvoje TummyTox editorke <3

Natrag na blog