TUMMYTOX blogs.

Trening za petak: Nikad ne postane lakše. Samo ti postaješ sve bolja"

Na zadnji radni dan pobrinuti ćemo se za čvrstu stražnjicu te lijepo oblikovane noge i trbuh.

image

1. SET: vježbe za noge i stražnjicu

1.      vježba: desnu nogu ispruži ispred sebe u raskorak, lijevu nogu iza sebe i istegni ju. S rukama na bokovima i ravnim leđima spusti se u  duboki raskorak. Isto ponovi i s drugom nogom.

2.      vježba: slijede čučnjevi. Tvoja koljena pri čučnju ne smiju biti preko prstiju tvojih nogu. Leđa su ravna. Iz čučnja se zatim odgurneš u visok skok.

imageimage

Već znaš što slijedi...gutljaj vode i minuta pauze!

2. SET: vježbe za trbuh.

1. vježba: postavi se u položaj muškog skleka, istovremeno moraš stisnuti trbušne mišiće jer jedino tako možeš održati ravna leđa. Prvo dotakni desnim koljenom lijevi lakat, zatim lijevim koljenom desni lakat – kao da bi se penjala.

2. vježba: lezi na leđa, skvrči noge u kut od 90 stupnjeva i stisni trbušne mišiće, tako da smanjiš prostor između križa i podloge. Ruke daj iza glave i podiži se izmjenično – desnim laktom dotakni lijevo koljeno, lijevim laktom desno koljeno.

imageimage

Minutica odmora.

3. SET: vježbe za stražnjicu i noge

1. vježba: pripremi si višu podlogu (škanjić, stepenica, niža stolica) i desnu nogu postavi na nju. Prenesi ravnotežu na nogu koja je na polici i s njenom pomoći digni lijevu nogu visoko u zrak – tako da je koljeno naprijed. Isto ponovi s drugom nogom.

2. vježba: desnu nogu ispruži ispred sebe u raskorak, lijevu nogu iza sebe i istegni ju. S rukama na bokovima i ravnim leđima spusti se u  duboki raskorak. Isto ponovi i s drugom nogom.

imageimage

Pauza i gutljaj vode pa nastavljamo sa sljedećim setom.

4. SET: vježba za ruke

1.      Pripremi si višu podlogu (škanjić, stepenica, niža stolica) i nasloni se na nju rukama dok si prema njoj okrenuta leđima. S rukama se spuštaj dole i gore u početni položaj. Stražnjica je uvijek u zraku. 

2.      Spusti se u položaj ženskog skleka, ruke postavi široko od sebe, leđa moraju ostati ravna (imaj napete trbušne mišiće). Zatim ruke skrči u kut od 90 stupnjeva i vrati se u početni položaj.

image

Zadnja pauza i zatim i zadnji set.

5. SET: kardio vježbe

1.      Noge postavi u širinu bokova. S prstima desne ruke se dotakni lijeve noge zatim se okreni i s prstima lijeve ruke dotakni desnu nogu. Nastavi vježbati s visokim poskokom. Dok to radiš jako istegni ruke i noge.

2.      Visoko skoči, istegni ruke i noge što dalje od sebe. Nakon skoka se postavi u položaj muškog skleka i zadrži taj položaj 15 sekundi.

imageimage

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-33%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 29,99 EUR(225,97kn)
Pogledajte proizvod