TUMMYTOX blogs.

Zuzana se riješila PMS-a, nadutosti i želje za šećerom - uz TummyTox

Zuzana je 37-godišnjakinja i radi kao medicinska sestra. Posljednje dvije godine patila je od teške postporođajne abdominaln dijastaze i PMS-a, što je na mnoge načine utjecalo na njezinu dobrobit. Ali dvije godine nakon rođenja kćeri, konačno se riješila nadutosti, želje za šećerom i razdražljivosti, a TummyTox je odigrao veliku ulogu u njezinom putu!

Zuzana svoju figuru opisuje kao atletsku, ravnog tijela i bez struka. Ona *bi* rado pokrenula svoje tijelo, ali je iskusila nekoliko problema nakon trudnoće: "Nakon dva carska reza, borila sam se s dijastazom abdomena gotovo 2 godine. Još uvijek patim od toga, ali mogu se vratiti na stvari koje volim, poput treninga s aerial ringovima, zumbe i pilatesa, a voljela bih ponovno vježbati acroyogu u paru."

image

"Patila sam od teškog predmenstrualnog sindroma"

Zbog odvajanja trbušne šupljine, moj trbuh je dugo izgledao kao trudnički. Nije lijepo čuti da izgledaš trudno kad znaš da drugo dijete nije opcija. Tako da se nisam osjećala dobro."

Imala je i hormonalnih problema: "Nakon poroda patila sam od teškog PMS-a, osjećala sam se jako napuhnuto i nemirno. Iako me suprug uvijek podržavao, nisam se osjećala dobro."

Znate li...?

Najčešće hormonske neravnoteže kod žena uzrokovane su prekomjernom razinom estrogena, poznatom i kao dominacija estrogena, koja može ući u...: Jednu od najčešćih hormonalnih neravnoteža kod žena, a uzrokovana je prekomjernom razinom estrogena, također poznatom kao estrogen dominacija, što može uzrokovati:

  • Promjene raspoloženja i razdražljivost
  • Debljanje ili poteškoće s gubitkom težine
  • Oteklina
  • Osjetljivost grudi

Prirodna detoksikacija estrogena može smanjiti simptome i olakšati menstrualne tegobe.

"Zaintrigirali su me prirodni sastojci""

image

U potrazi za rješenjem Zuzana je naišla na TummyTox. "Vaš brend sam pronašla na internetu, pročitala informacije i recenzije i naručila. Sve me zaintrigiralo: prirodni sastojci, jednostavnost korištenja i iskustvo zadovoljnih žena koje koriste proizvode." Zuzana je bila jasna s kojim proizvodima krenuti. "Volim čaj, pa je moj izbor bio očit:Daily Kick Tea, Sleep Tight Tea, My Skinny Tea, Draining Drink, Hormone Balancei Collagen Drink."

"I ja bih voljela nakon Božića izgubiti koji kilogram, što će mi biti puno lakše uz trening u kombinaciji sa Slim Tummy Caps i Fat Burner Drinkom. Ne mogu ih još procijeniti jer ih pijem tek neko vrijeme. Također koristim elastičnu traku za vježbanje, kako tijekom treninga, tako i u svakodnevnim aktivnostima kod kuće."

"Vidljiva je promjena nabolje"

Zuzana već mjesec dana koristi TummyTox proizvode i oduševljena je rezultatima. "Nakon 1* tjedna korištenja čajeva i napitka Draining Drink, osjećala sam se lakše, nadutost je nestala. I iako mi je trbuh još uvijek bio napuhan, osjećala sam se mršavijom. Čak i kada se pogledam u ogledalo, primjećujem vidljivu promjenu na bolje."

"Primijetila sam da mi se probava popravila. Splasnula ježelja za šećerom, koja mi je prije bila problem broj jedan. A zahvaljujući hormonalnoj ravnoteži, prvi put nakon dugo vremena nisam imala PMS, život se vratio u boji i to ružičastoj! Čak je i moj suprug primijetio razliku. Osjećam se slobodno u svom tijelu."

"Vaši proizvodi su super ukusni, voćni i aromatični: obožavam ih"

Otkako je otkrila TummyTox, Zuzana je isprobala mnogo naših proizvoda. Vrlo dobro znaš o čemu govori kada kaže da su "super ukusni, voćni i aromatični: obožavam ih!" Ali koji su tvoji favoriti? "Shape Me Shake uvijek me sprječava da osjetim glad na poslu. Ukusan je, ima okus mojih omiljenih kolačića iz djetinjstva. A tu je i moj omiljeni, Tummyccino, koji pijem kad sam gladna."

"Vrlo sam zahvalna za Hormone Balance"

No proizvod koji je možda najviše utjecao na Zuzaninu dobrobit su prirodne hormonske kapsule za detoksikaciju Hormone Balance: „Kada već nekoliko godina patite od teškog predmenstrualnog sindroma i svih s njim povezanih tegoba, znate koliko je to neugodno: Ne znaš kako pobjeći od toga i osjećaš se nelagodno godinama i sam sa sobom i s ljudima oko sebe."

"Probala sam sve, od aromaterapije do lijekova protiv migrene, ali ništa nije pomoglo. No Hormone Balance mi je pokazao da se te smetnje mogu ublažiti i da se osjećam ugodno čak i tih dana u mjesecu. Jako sam zahvalna na ovom proizvodu. "

Spriječavaju li te hormoni u mršavljenju?

Višak estrogena može uzrokovati debljanje, celulit, probleme sa spavanjem, umor, nadutost i razdražljivost. Hormone Balance pomaže ti vratiti ravnotežu!

  • Pospješuje mršavljenje u bokovima, bedrima i stražnjici

  • Poboljšava raspoloženje i koncentraciju: zbogom magli u mozgu

  • Pomaže ti da se opustiš, budeš smirena i bolje spavaš

  • Smanjuje razdražljivost i promjene raspoloženja prije menstruacije

  • 100% na biljnoj bazi

Uživaj u učinkovitoj detoksikaciji estrogena i bržem mršavljenju uz Hormone Balance - ravnotežu hormona: Naruči danas Zuzanin omiljeni proizvod po sniženoj cijeni!

*Rezultati korištenja proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni za prevenciju, liječenje ili tretiranje bilo koje ozbiljne bolesti ili stanja. Važno je održavati uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

Proizvodi za vas

POTPUNO RJEŠENJE ZA MRŠAVLJENJE
-57%
Posebna cijena 42,99 EUR(323,93kn) Standardna cijena 100,99 EUR(760,96kn)
Pogledajte proizvod
POTPUNO RJEŠENJE
-50%
Posebna cijena 36,99 EUR(278,72kn) Standardna cijena 73,99 EUR(557,51kn)
Pogledajte proizvod