TUMMYTOX blogs.

Liliana: “Izgubila sam 10* cm u struku!”

Liliana je prodavačica s vrlo malo slobodnog vremena. U slobodno vrijeme voli peći kolače za svoju djecu i njihove prijatelje. Liliana je opisala svoju građu kao: "Vitka na vrhu, napuhnuta i natečena na dnu." Svoje je noge, osobito bedra, smatrala svojim problematičnim područjima.

Sve se promijenilo kada je naišla na TummyTox proizvode! Nastavi čitati kako bi saznala više.

image

“Nisam se više htjela pogledati u ogledalo.”

Kao i kod mnogih žena, njezino se tijelo drastično promijenilo tijekom trudnoće: “U mladosti sam bila jako mršava, ali naravno, tijekom trudnoće tijelo se mijenja.”

“Nisam se više htjela pogledati u ogledalo, skrivala sam svoje tijelo od muža, bila sam loše raspoložena i tješila sam se hranom, iako sam znala da će to samo pogoršati stvari.”

“Odmah sam se uvjerila da ga isprobam!”

Kao i mnogi naši kupci, Liliana je za nas saznala putem interneta: “Vidjela sam oglas na Facebooku. Odmah sam osjetila znatiželju, pa sam pregledala web trgovinu i potražila recenzije. Odmah sam se uvjerila da ga probam. Naručila sam odgovarajuće proizvode na temelju svojih potreba i ciljeva mršavljenja.”

“Ono što me uvjerilo je da su proizvodi prirodni, a izjave korisnika su bile vrlo uvjerljive. Pročitaola sam dosta recenzije i sve su bile pozitivne, posebno one od kupaca koji su dosljedno koristili proizvode.”


Liliana je počela primjećivati rezultate nakon 3* tjedna

“Počela sam koristiti Shape me Shake, Night Burner i Carni Max L-Carnitine. Sve sam koristila mjesec-dva, u kombinaciji s redovitom tjelesnom aktivnošću i visokoproteinskom prehranom.”

Neki od Lilianinih omiljenih proizvoda, zajedno s nekim od naših bestselera, mogu se pronaći u našem paketu Figura iz snova!

“Nakon otprilike 3* tjedna, počela sam primjećivati promjene uspoređujući svoje fotografije 'prije' i 'poslije' i mjereći obujam svojih nogu i bokova.”

image

“Čak je i moja koža počela izgledati ljepše i sjajnije!” - neke su promjene bile neočekivane, ali ipak dobrodošle!

“Izgubio sam 10* cm oko struka”

A konačni rezultati? “Manje sam napuhnuta, izgubila sam 10* cm u struku. Činjenica je da radim puno kardio vježbi i trčim ili hodam oko 4 km dnevno i to isto igra ulogu. Mogu biti aktivnija jer se osjećam manje umorno.”

Uz sve to, drastično joj se popravilo i samopouzdanje: “Opet sam počela kupovati odjeću kakvu sam nosila u dvadesetima. Htjela sam inspirirati druge i počela sam fotografirati sebe i objavljivati na internetu. Sada definitivno imam više samopouzdanja!”

“Sada se osjećam puno bolje u svom tijelu!” 

“TummyTox proizvodi pomogli su mi kontrolirati glad, detoksicirati tijelo i poboljšati razinu energije.”

“Osjećam se puno bolje u vezi sa svojim tijelom, iako imam druge ciljeve koje želim ostvariti. Sada želim raditi na mišićnoj masi i još malo tonirati svoje tijelo.”

Za vitku i isklesan oblik tijela: paket Figura iz snova!

Paket Figura iz snova savršeno odgovara svima koji se bore za rezultate koje žele. Pomaže ubrzati metabolizam i oblikovati tijelo!

  • Potiče mršavljenje i poboljšava metabolizam
  • Ubrzava sagorijevanje masnoće
  • Definira i oblikuje tijelo
  • Sprječava umor mišića i pomaže u izgradnji mišićne mase

Naručite nevjerojatan program mršavljenja s ekskluzivnim popustom i BESPLATNIM TummyTox Shakerom i Booty Bandom!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati među pojedincima i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja. Održavanje uravnotežene prehrane i zdravog načina života je važno.