TUMMYTOX blogs.

Cindy: “Izgubila sam skoro 2* kg u 12 dana!”

Cindy je asistentica za osobnu njegu, ali je odsutna s posla zbog bolova u leđima od svibnja 2021. U slobodno vrijeme voli čitati, gledati TV serije i provoditi vrijeme sa svojom djecom.

image

Više od pola desetljeća Cindy je pokušavala izgubiti težinu koju je dobila tijekom trudnoće, problemi s kojim se mnoge žene teško suočavaju – i s različitim stupnjevima uspjeha.

“Od tada, pokušaj da svoju težinu držim pod kontrolom je bilo kao vožnja toboganom.” Ali kada je otkrila TummyTox, sreća joj se osmjehnula. Počela je brže gubiti na težini, ponovno je počela cijeniti svoje tijelo, poboljšala samopouzdanje i dobila motivaciju koja joj je bila potrebna da nastavi postizati svoje ciljeve! U nastavku pročitaj njezinu inspirativnu priču o uspjehu i pogledaj kako je to uspjela.

“Višak kilograma iz moje dvije trudnoće ostao je, iako sam vježbala i pazila što jedem.”

Kao i kod mnogih žena, njezino se tijelo tijekom trudnoće drastično promijenilo. “Prije trudnoće prije 6 godina osjećala sam se dobro i imala sam povjerenja u sebe. Ali tada sam potpuno izgubila samopouzdanje.”

“U trudnoći sam dobila 30* kg, a nakon toga izgubila 20* kg, no nakon 1,5 godine ponovno sam ostala trudna i dobila sam još 30* kg. Tada sam izgubila još 20* kg, ali je ostao višak od viška iz dvije trudnoće, iako sam vježbala i pazila što jedem.”

“Rekla sam sebi da ne može škoditi - naprotiv, može mi samo koristiti!”

Kao i mnogi naši kupci, Cindy je za nas saznala na internetu: “Vidjela sam oglas na Facebooku i pročitala komentare, bilo je mnogo pozitivnih i rekla sam si zašto ne probati.”

“Kada sam vidjela da su proizvodi prirodni, rekla sam si da ne može škoditi – naprotiv, može mi samo koristiti! Osim toga, volim sve što je bazirano na prirodnim sastojcima.”

“Izgubila sam skoro 2* kg u 12 dana!”

Cindy je započela svoje putovanje TummyToxom s pozitivnim načinom razmišljanja, ali s minimalnim očekivanjima. Međutim, kada je počela koristiti TummyTox proizvode koje je naručila, njihovi su rezultati u potpunosti nadmašili njezina očekivanja!

“Nakon nekoliko dana primijetila sam da mi je trbuh manje napuhnut, iako mi je bila još 3 dana do menstruacije, kada bih inače bila dosta napuhnuta... Kad je menstruacija završila, izvagala sam se, prošlo je desetak dana otkako sam počela i izgubila sam 2* kg!

image

“Hlače su mi postale prevelike na bedrima.”

“Kada sam primijetila da sam izgubila prva dva* kilograma, bila sam zadovoljan i počela sam se osjećati bolje. Tada su mi hlače postale prevelike na bedarima. U tom trenutku mi je laknulo i bilo je super. Ali ima još toga, sada se osjećam ljepše i lakše oko trbuha te manje napuhano." Nastavi čitati kako bi saznala više o proizvodima koje je Cindy koristila za početak svog uspješnog puta mršavljenja!

Znaš li..?

• Višak vode ili tekućine se stvara kada tvoje tijelo zadržava dodatnu vodu i sol.

• Naša tijela uglavnom se sastoje od vode, a kada (iz bilo kojeg razloga) razina hidratacije nije odgovarajuća, tvoje tijelo će sačuvati višak vode u slučaju da zatreba.

• Štoviše, višak vode jedan je od najčešćih simptoma PMS-a.

• 92% žena vjerojatno će osjetiti višak vode tijekom ciklusa.

Kako djeluje? 

Cindy je isprobala mnoge TummyTox proizvode, ali Sleep Tight Tea i Draining Drink su oni koji joj se posebno sviđaju. Također su među glavnim favoritima stotina tisuća drugih kupaca TummyTox proizvoda diljem Europe. Zašto, pitaš se?

Draining Drink je ukusan napitak od jagode koji će ti pomoći da izbaciš višak vode i ukloniš višak kilograma. S dodanim magnezijem za podršku ključnim tjelesnim funkcijama kao što su uspostavljanje ravnoteže elektrolita, smanjenje osjećaja umora, a pridonosi i normalnoj funkciji mišića. Samo jedan napitak od jagoda dnevno izbacit će toksine i osloboditi te nadutosti!

Uz Sleep Tight Tea, dobar san postaje lakši. S biljem odabranim zbog svojih opuštajućih svojstava, poput narančine kore, hmelja, limunske trave, matičnjaka i paprene metvice, poboljšat će se kvaliteta tvog sna, što će poboljšati tvoje raspoloženje i energiju sljedeći dan. Mješavina je također bogata antioksidansima koji pomažu obnoviti tijelo tijekom noći. Neka te ova biljna uspavanka obori s nogu i odnese u krevet!

Riješi se viška vode i onog dosadnog osjećaja težine i nadutosti koji je Cindy također iskusila te prirodno napunite svoju motivaciju za mršavljenje već danas!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati među pojedincima i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja. Održavanje uravnotežene prehrane i zdravog načina života je važno.

Izvori:

1 Flux undies. Everything You Should Know About Water Retention and Periods. https://www.fluxundies.com/blogs/periods101/water-retention-periods

2 Shaikh, Jasmine (2021, July) How Do You Lose Water Weight? https://www.medicinenet.com/how_do_you_lose_water_weight/article.htm

Proizvodi za vas

BRZI REZULTATI
-66%
Posebna cijena 22,99 EUR(173,23kn) Standardna cijena 66,99 EUR(504,77kn)
Pogledajte proizvod
30-DNEVNI PROGRAM
-60%
Posebna cijena 42,99 EUR(323,93kn) Standardna cijena 106,99 EUR(806,17kn)
Pogledajte proizvod