TUMMYTOX blogs.

Ema: “Izgubila sam skoro 2* kg u samo 15* dana!”

“Zovem se Ema i stručnjakinja sam za društvene mreže za TummyTox! Većinu svog slobodnog vremena provodim u šetnji sa psom, planinarenju ili vožnji bicikla. Također se bavim jogom svaki dan i redovito vježbam. Zbog svoje tjelesne građe i posla nastojim što više vremena provoditi u pokretu ili aktivnosti. Ali, naravno, ne smeta mi opuštanje uz dobru knjigu ili TV seriju! Danas sam željela podijeliti svoje osobno iskustvo oblikovanja svog tijela s TummyTox proizvodima.”

image

“Riješiti se viška kilograma postajalo je sve teže.”

“U određenim periodima bila sam ili previše mršava ili previše napuhana i natečena. Moja težina je uvijek oscilirala zbog stresa, ali je obično bila više-manje ista.”

“Naposljetku, uklanjanje viška kilograma postajalo je sve teže. Moje tijelo se promijenilo. Zato sam sve više pazila na to što jedem i koliko se krećem jer upravljanje svojom težinom nije tako jednostavno kao što je nekad bilo.”

“Shvatila sam da mi je moja težina važnija nego što sam mislila.”

“Moje tijelo mi u prošlosti nije značilo puno – ni kako je izgledalo, ni da li je bilo “zdravo”. Nisam se usredotočila na to jer sam osjećala da ne moram.”

“Ali tada sam shvatila da mi je moja težina važnija nego što sam mislila. Nisam se osjećala sjajno kada moj oblik tijela ili veličina nisu ispunili moja očekivanja. Još uvijek mogu primijetiti promjene u svom raspoloženju i samopouzdanju kad god izgledam malo natečeno ili nabacim koji kilogram. To također utječe na moj način odijevanja.”

“Naravno, TummyTox je bio moj prvi izbor, jer sam znala s čim imam posla.”

“Ovi su proizvodi potpuno prirodni i stvarno pokrivaju sve što bi ti moglo zatrebati – tako da sam mogla odabrati točno ono što je mom tijelu bilo potrebno. Sada stalno koristim TummyTox proizvode i obožavam ih! Oni su bez glutena, bez laktoze i veganski?”

Misija: Novogodišnje odluke!

“Donošenje novogodišnjih odluka je bilo jako potrebno ove godine, pa sam od kraja siječnja počela koristiti paket Brzo mršavljenje. Super učinkovit trio napitaka: Draining Drink, Fat Burner Drink i Night Burner Drink. Ovo je bio 15-dnevni program koji mi je pomogao da se riješim viška vode i toksina, kojih je moje tijelo bilo puno nakon božićnih i novogodišnjih blagdana. Također mi je pomogao da brže sagorijevam trbušnu masnoću dok vježbam i bolje spavam, omogućujući mom tijelu da se pravilno regenerira.”

“Odmah sam osjetila učinke”

“S napitkom Fat Burner Drink sam odmah primijetila rezultate, jer kada sam vježbala mogla sam to raditi duže, brže i učinkovitije. Stvarno sam osjećala uzbuđenje i nalet energije kako je moja tjelesna temperatura počela rasti, super je!”

image

Draining Drink iNight Burner Drink su u nekoliko dana smanjili natečenost u mom trbuhu i gornjem dijelu tijela. Nakon 15-dnevnog programa više nisam osjećala natečenost niti napuhan trbuh i onaj osjećaj težine. Koža mi se poboljšala, a mišići su bili definiraniji – čak su mi se poboljšali san i promjene raspoloženja. Izgubila sam skoro 2* kg! Iskreno govoreći čak i za mene je bio pomalo iznenađujući način na koji su ovi proizvodi zaista davali rezultate koje su obećavali!”

"Sve je moguće"

Volim svoje tijelo, čak i sa svim njegovim manama! Daje mi prostora da stalno nešto poboljšam! Ako imaš motivaciju i sredstva, sve je moguće. U ovom slučaju, TummyTox je pružio sva potrebna sredstva. Sada, ne trebam ulagati toliko puno truda da bih vidjela poboljšanje i postigla iste ili još bolje rezultate.”

“Još uvijek osjećam kao da imam mnogo toga za napraviti na svom putu samopoboljšanja, ali TummyTox će definitivno biti uz mene.”

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni sprječavanju, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnih stanja. Održavanje uravnotežene prehrane i zdravog načina života je važno.

Proizvodi za vas

POTPUNO RJEŠENJE ZA MRŠAVLJENJE
-60%
Posebna cijena 39,99 EUR(301,32kn) Standardna cijena 98,99 EUR(745,89kn)
Pogledajte proizvod