TUMMYTOX blogs.

Lucie: "Izgubila sam 25* cm po cijelom tijelu!"

Lucie je 26-godišnja novopečena majka koja nam se javila s prijedlogom za suradnju... Ali kada smo je bolje upoznali i otkrili njezinu priču, bili smo toliko iznenađeni da nismo mogli, a da je ne pitamo za dopuštenje da to podijeli sa svima vama #TummyTox djevojkama!

image

“Večere vani, zabave, divlji život i bez ikakve fizičke aktivnosti: tu su nastali moji problemi s prekomjernom težinom. Ali u nekom trenutku odlučila sam prestati sa svime i početi raditi nešto za sebe."

“Nakon bezbrojnih dijeta, svakakvih treninga i puno hodanja, napokon sam uspjela smršaviti koji kilogram, ali sam onda ostala trudna. Tijekom trudnoće sam se udebljala 20 kilograma!"

“Kad sam se vratila kući nakon poroda, izgledala sam jako loše: bila sam ogromna, natečena, znojna. Unatoč tako prelijepom događaju, nisam htjela ništa slikati, nije mi se dalo izlaziti ni raditi nešto drugo. Osjećala sam se tako neugodno u vlastitom tijelu."

Ali srećom, Lucie je otkrila TummyTox!

Kada je Lucie otkrila TummyTox, odmah se zaljubila u činjenicu da su naši proizvodi potpuno prirodni, da postoji širok izbor rješenja i da su cijene zaista prihvatljive. Nakon mjesec* dana korištenja ne samo naših proizvoda, već i dodataka za vježbanje u teretani, već je mogla primijetiti razliku: „Možda bi bez vaših proizvoda došlo do promjene, ali ta promjena ne bi bila tako sjajna ni tako brza. Nevjerojatno je koliko sam zadovoljna.”

image

Rezultati koje je Lucie dobila su uistinu NEVJEROJATNI!

“Poboljšanja su bila vidljiva na svim područjima. Izgubila sam 1* i pol konfekcijsku veličinu, više ne osjećam nadutost i imam mršavijutjelesnugrađu, više se ne znojim kao prije i ne znam gdje je nestao sav celulit koji sam imala ( koža mi je postala nevjerojatno čvrsta po cijelom tijelu). Također, počela sam primjećivati da mi se pojavljuju mišići, a također mi se popravilo i raspoloženje! Opet imam samopouzdanje, jer se osjećam lakše i ljepše. Ne mogu više bez TummyTox proizvoda!"

image

“TummyTox mi je otvorio vrata zdravijeg i boljeg načina života. Zahvaljujući vama počela sam ići u teretanu i puno sam više odlučna u vezi toga da nastavim svoj put mršavljenja. Stvarno želim imati lijepo i vitko tijelo i znam koliko ovi proizvodi mogu zaista napraviti razliku."

“Bez TummyToxa nikad se ne bih mogla osjećati onako kako se sada osjećam. U 2* i pol mjeseca izgubila sam dobrih 25* cm po cijelom tijelu! Znam da će konačna transformacija biti uistinu nevjerojatna i jedva čekam da je ostvarim!"

Neka i tebe inspirira priča od Lucie!

Želimo iskreno čestitati Lucie na njezinoj nevjerojatnoj transformaciji! Želiš li isprobati paket s izborom proizvoda koje koristi Lucie, preporučujemo ti naš Paket za vitku figuru. Danas ga također možeš pronaći uz poseban popust i našu prekrasnu termo bočicu GRATIS!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

Proizvodi za vas

POTPUNO RJEŠENJE ZA MRŠAVLJENJE
-71%
Posebna cijena 35,99 EUR(271,18kn) Standardna cijena 123,99 EUR(934,26kn)
Pogledajte proizvod
POTPUNO RJEŠENJE ZA MRŠAVLJENJE
-57%
Posebna cijena 42,99 EUR(323,93kn) Standardna cijena 100,99 EUR(760,96kn)
Pogledajte proizvod