TUMMYTOX blogs.

Zuzana: "Osjećala sam se bolje već nakon 3 dana!"

Bok djevojke! Moje ime je Zuzana Mertová i imam 25 godina. Upravo sam se odlučila da ostanem još jednu godinu na porodiljnom kako bi se brinula za svog prekrasnog sina Maxmiliana.

Nakon poroda, nažalost su mi se nakupili kilogrami. Razlog je uglavnom bio stres, lijekovi i nepravilna prehrana ...

image

"Rekla sam samoj sebi - DOSTA!"


Moja idealna težina mnogo je godina bila 57 kilograma, ali nažalost nakon rođenja sina došla sam do 70 kg. Moje tijelo više nije moglo topiti masnoću i ona se samo taložila na trbuhu.

Naravno, bila sam svjesna da će porod promijeniti moje tijelo, ali takvu promjenu nisam očekivala i više se jednostavno nisam osjećala dobro u svom tijelu. Pa čak su i svi oko mene prmjetili da se više ne osjećam samouvjereno, kao što sam nekada bila. Nisam se mogla nito pogledati u ogledalo, i zato sam si rekla dosta!  

"Ne želim biti mršava, ali želim voljeti samu sebe."


TummyTox
sam pronašla na Instagramu, svidio mi se brend i njegova komunikacija, pa sam si rekla, zašto ne bi probala.

Odmah sam bila svjesna da neće djelovati bez vježbanja, iako svi želimo vjerovati da postoji ona magična tableta.

"Svidjeli su mi se sastojci, veliki izbor proizvoda i pozitivna mišljenja."


Kada sam započela s vježbanjem, htjela sam to iskoristiti maksimalno i zato sam se odlučila za TummyTox. Svidjeli su mi se sastojci, veliki izbor proizvoda i pozitivne kritike.

Željela sam početi polako, pa sam prvo odabrala proizvod za izbacivanje vode i detoksikaciju – Draining Drink i napitak za lijepu kosu, nokte i kožu - Beauty drink.

image

*Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.

"Osjećala sam se bolje već nakon 3 dana!"


Zahvaljujući Draining drinku, osjećala sam se puno bolje već nakon 3 dana. Nadutost je nestala, osjećala sam se lakše i trbuh mi se smanjio. To je zbog izbacivanja viška nakupljene vode iz tijela. Zato ću ga nastaviti koristiti i dalje.

Beauty drink me također oduševio! Sada imam jake nokte koji više ne pucaju.

Osjećam se puno bolje! I svi oko mene su primjetili da sam opet samopouzdana! Zahvaljujući TummyToxu napokon mogu ostvariti svoj cilj! Sada znam da je sve moguće, samo to morate zbilja željeti!

Proizvodi za vas

smanjuje višak vode
-50%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 55,99 EUR(421,88kn)
Pogledajte proizvod