TUMMYTOX blogs.

Vladimíra je izgubila 15* kg i pala s veličine L* na veličinu S*

Vladimíra ima 42 godine i radi sjedilački posao u administraciji. U slobodno vrijeme voli ići u kino i planinariti. Grickalice tijekom karantene i nedostatak tjelovježbe uništili su njezine stalne pokušaje mršavljenja, zbog čega se osjećala nesretnom i neprivlačnom. Evo kako joj je TummyTox pomogao vratiti motivaciju i skinuti nevjerojatnih 15* kg!

Vladimírin put mršavljenja započeo je prije nekoliko godina kada je počela posjećivati stručnjaka za prehranu i promijenila svoju prehranu: "Kao mnoge žene, nisam bila zadovoljna svojim izgledom. Prije pandemije posjećivala sam dijetetičara i potrošila dosta novca na razne suplemente i proizvode za mršavljenje, ali to nije imalo značajnijeg učinka. Mislim da sam najviše izgubila oko 4* kg. Osjećala sam se neprivlačno, nisam bila zadovoljna sobom."

Vladimira's Testimonial

Skidanje Covid kilograma - uz TummyTox

Za Vladimíru je karantena bila vrijeme nezdravih poslastica, pića vikendom i nedostatka tjelovježbe, što je utjecalo na njezinu figuru. Otkrila je TummyTox kada je odlučila izbaciti Covid kilograme i vratiti se na pravi put s mršavljenjem.

"Birala sam između TummyToxa i drugog brenda. Na kraju sam odabrala TummyTox zbog široke ponude, prirodnih sastojaka i jednostavnosti korištenja. Cijena mi je također bila zanimljivija, a postoji čak i opcija pretplate, tako da ne ostanem bez mojih omiljenih proizvoda."

Znaš li...?

Pretplate na TummyTox jednostavne su, praktične i pristupačne – a dolaze s velikim pogodnostima:

  • Ostvari REDOVITU ISPORUKU svojih omiljenih proizvoda
  • Ostvari 20% DODATNOG POPUSTA + BESPLATNU DOSTAVU
  • Dobij BESPLATAN POKLON uz svaku redovitu dostavu!

Sve što trebaš učiniti je odabrati opciju pretplate prije dodavanja proizvoda u košaricu i uživati u pogodnostima!

Vladimíra je započela s Booty Tone, My Skinny Tea i Slim Tummy Caps a ubrzo je otkrila dodatne favorite kao što su Shape Me Shake i Collagen Drink – s izvrsnim rezultatima.

"Počela sam sa 75* kg, a sada sam pala na 60* kg!"

Uz pomoć TummyToxa, Vladimíra je pobijedila svoju stalnu želju za jelom i nakon otprilike 1* mjeseca primijetila je prve rezultate. “Promjena mi se vidjela na licu, smršavjela sam i smanjila centimetre u struku, bedrima i bokovima.” Premotaj unaprijed nekoliko mjeseci i ona je fantastično napredovala: "Počela sam sa 75* kg, što je dosta na 158 cm, a sada sam pala na 60* kg."


Iako su ljudi oko nje primijetili razliku i hvalili je za njezinu predanost, Vladimíra si je stvarno dopustila povjerovati u transformaciju tek kada joj je odjeća počela djelovati labavom. "Imala sam jaknu koja mi je prije bila tijesna oko trbuha, a sada se čini šira. Prije sam voljela nositi i jaggings hlače, a sada su mi postale opuštenije oko stražnjice i bedara. To mi je jasno dalo do znanja da su se stvari stvarno promijenile ."

Before & After

Potpuno novi izgled: "Prije sam nosila veličinu L* – sada čak ponekad nosim i veličinu S*!"

Najveća promjena koju je Vladimíra doživjela tijekom svog puta mršavljenja je to što se osjeća sretnijom i ima više energije. Oduševljena je i svojim novim izgledom: "Prije sam nosila veličinu L*, a sada kupujem majice veličine M* i ponekad čak mogu nositi i veličinu S*, što mi laska."

Kako bi postigla svoje nevjerojatne rezultate, Vladimíra je kombinirala TummyTox sa svojim čistim i zdravim prehrambenim navikama od prije pandemije i dodala malo tjelovježbe: "Gubitak težine i tjelovježba idu ruku pod ruku – idem u teretanu dva puta tjedno, do sada, a bavila sam se malo i biciklizmom i aerobikom."

Shape Me Shake –ukusan način za mršavljenje!

Jedan od Vladimírinih omiljenih proizvoda je Shape Me Shake – ukusan proteinski shake koji pomaže oblikovati tijelo i ubrzati regeneraciju nakon vježbanja. "Nakon vježbanja u teretani, volim si napraviti Shape My Shake s okusom lješnjaka. Pomiješam ga s mlijekom, baš je božanstven, ukusan!"

Vladimíra toplo preporučuje TummyTox svima koji su u potrazi za kvalitetnim dodacima za mršavljenje: "TummyTox nudi široku paletu proizvoda, brzu dostavu, kuponeza popust za tvoju sljedeću kupnju i podsjetnike, tako da ne ostaneš bez svojih omiljenih proizvoda. Od velike su pomoći u rješavanju bilo kakvih pritužbi ili problema. Definitivno bih to prihvatila; to je velika pomoć za početak!"

Jesi li spremna krenuti na svoje putovanje mršavljenja?

Vladimírin omiljeni proizvod – ukusni Shape Me Shake – pomaže u oblikovanju tvog tijela i ubrzava regeneraciju nakon vježbanja. Također odlično funkcionira kao ukusan niskokalorični međuobrok:

  • Sa 16 g proteina i 5 g dijetalnih vlakana koji će te držati satima sitom
  • S proteinom sirutke, hijaluronskom kiselinom, Q10 i 11 vitamina koji će učiniti da izgledaš i osjećaš se NAJBOLJE
  • S ekstraktom zelene kave i L-karnitinom za blokiranje apsorpcije šećera, sagorijevanje masnoće i poticanje mršavljenja
  • S izvrsnim okusom lješnjaka i samo 105 kalorija po porciji

Danas naruči Shape Me Shake po posebnoj cijeni – za ukusan početak tvog puta mršavljenja!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati među pojedincima i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja. Važno je održavati uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-59%
Posebna cijena 29,99 EUR(225,97kn) Standardna cijena 73,99 EUR(557,51kn)
Pogledajte proizvod
POTPUNO RJEŠENJE ZA MRŠAVLJENJE
-57%
Posebna cijena 42,99 EUR(323,93kn) Standardna cijena 100,99 EUR(760,96kn)
Pogledajte proizvod