TUMMYTOX blogs.

Veronika: TummyTox i ja smo super par!

Veronika je prava super ženska. Vlasnica je online trgovine, a uz to studira poslovnu psihologiju.  S tako napornim rasporedom, zbilja jako teško pronađe vremena za tjelovježbu i planiranje zdravih obroka. Vjerojatno znaš kako je to…

image

Veronica: “Sebe sam morala postaviti na prvo mjesto”

“Uvijek mi je bilo važno imati zdrave navike. Prije sam se redovito bavila sportom, ali sam s vremenom imala manje volje i energije za brigu o svom tijelu.“ Našla se u začaranom krugu.

Veronika se počela osjećati loše u vlastitom tijelu. “Moj trbuh je samo rastao. Opazila sam da sam se vrlo brzo umorila, brinula sam i za moje zdravlje. Usklađivanje posla i studija je vrlo naporno, zato sam morala sebe postaviti na prvo mjesto.”

Jednog poslijepodneva je došla do spoznaje. “Gledala sam slike iz vremena kada sam redovito vježbala. Nisam mogla vjerovati kako dobro sam izgledala. Tada sam se odlučila, da je vrijeme da si vratim to super tijelo.”

“Znala sem da osim vježbanja i dijete trebam još nešto dodatno,” priznala je. Na Instagramu je otkrila TummyTox i počela istraživati. “Iznenadili su me svi prirodni sastojci i široka ponuda proizvoda. Odabrala sam Slim Detox paket. To je bila najbolja odluka u mom životu!”

Program je oblikovan u 2 faze, prva je čišćenje tijela, druga je oblikovanje!

1. faza – čišćenje i regeneracija

Veronica je počela svoje TummyTox putovanje s Daily Kick & Sleep Tight čajevima s kojima je brzo primjetila prve učinke: “Prve rezultate sam primjetila već nakon prvog tjedna upotrebe čajeva. Pila sam ih kako bi pripremila svoje tijelo za intenzivnije čišćenje i mršavljenje s drugim proizvodima.”

U prvom tjednu su TummyTox čajevi podigli razinu Veronikine energije i pomagali joj očistiti i regenerirati tijelo: “Nakon 7 dana sam bolje spavala, ujutro nisam imala probleme s buđenjem i moj trbuhnije bio više tako napuhnut kao prije.” Veronika je tada bila spremna za sljedeći korak!

2. faza – oblikovanje tijela

Nakon faze čišćenja je bilo vrijeme da Veronika oblikuje svoje tijelo iz snova. Za uklanjanje viška vode iz tijela je pila Draining Drink, koji joj je pomogao očistiti jetru kako bi lakše topila masnoće te ukloniti celulit. Happy Enzymes kapsule su poboljšale njezinu probavu i apsorpciju hranjivih tvari. Slimbiotics kapsule su joj pomogle održati zdravu crijevnu mikrofloru i pomogle joj pobijediti nadutost.

Pomoću tih proizvoda je s lakoćom smršavila. „Osjećam se lagano, imam više energije i bolje spavam. Najbolji dio je to da sam izgubila višak kilograma!

“TummyTox i ja smo super par”

Sada je Veronikina motivacija na vrhu i na dobrom je putu da si vrati svoju liniju iz snova. S potporom TummyToxa je to jednostavnije nego ikada! “Nemam više želje za čokoladom. Prije sam znala pojesti 2 čokolade na dan. Danas bez grižnje savjesti uzmem kakvu kockicu čokolade. TummyTox i ja smo super par,” rekla nam je s osmijehom na licu.