TUMMYTOX blogs.

Tereza: "S TummyTox-om sam uspješno izgubila 8.5 kg *"

Tereza je 28-godišnja mamica na porodiljnom i nažalost, baš poput mnogih mama i njezina mala figura se nakon poroda promijenila ...

image

"Nikada prije nisam imala probleme s težinom. Moja figura se promijenila nakon poroda. S prvim sinom sam dobila 18 kg i 5 kg od toga mi je ostalo, kojih se nisam mogla riješiti. S drugim sinom sam dobila oko 16 kg i isto nisam mogla skinuti zadnjih 5 kg, a onda nakon Božića, dobila sam još 3 dodatna kilograma. Zato sam samoj sebi rekla dosta, nešto moram učiniti i to započevši što prije. "

TummyTox je bio super motivacija

Tereza je vidjela reklamu za TummyTox proizvode na Facebooku i to ju je motiviralo da započne sa zdravom prehranom i vježbanjem.

"Najviše me dojmilo to da su prirodni proizvodi po pristupačnoj cijeni"

Sveukupno je isprobala mnoge proizvode. Od Draining Drinka, Night Burner napitka, Tummyccina, čajeva i topioca masnoća: „Uvijek bi nešto dodatno naručila za testirat i uvijek sam bila prezadovoljna jer sam osjetila promjene već nakon par dana korištenja. Moje tijelo se krenulo čistiti i osjećala sam se lakše, a uz to sam imala puno više energije i nisam bila više toliko umoran!“

Tereza je uzbuđena zbog rezultata!

"Izgubila sam dobrih 8.5 kg* od kada sam krenula koristiti TummyTox proizvode. Osjećam se 100% bolje, fizički i psihički. Imam više energije, osjećaja lakoće. Nisam više tako umorna. I morala sam čak kupiti manju odjeću. Izbacila sam nezdravu prehranu, prejedanje i pokušavam jesti zdravo i baviti se sportom. Osjećam se super, ali iako sam već vratila moju težinu od prije poroda (imam čak i dvije kile manje), vjerujem da je još prostora za poboljšanje i zato ću nastaviti koristiti proizvode, jer ipak sam dosta ovisna o Tummyccino kavi i čajevima. Imaju fantastičan okus!”

I ti možeš postati sretna TummyTox curka!

Isprobaj naše proizvode i uvjeri se sama u rezultate! Isprobaj neke od Terezinih najdražih proizvoda, koje ćeš pronaći u našem popularnom Skinny Jeans paketu! Sada po super sniženoj cijeni!

*[Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe i od rezultata opisanih na web stranici.]

Proizvodi za vas

POTPUNO RJEŠENJE ZA MRŠAVLJENJE
-58%
Posebna cijena 47,99 EUR(361,60kn) Standardna cijena 112,99 EUR(851,38kn)
Pogledajte proizvod