TUMMYTOX blogs.

Stanislava : ​​​​​​​“Prve promjene počela sam osjećati nakon nekoliko dana.​​​​​​​“

Stanislava dolazi iz Slovačke. Radi kao maserka u zavodu za socijalnu skrb gdje skrbi o integriranoj djeci. Slobodno vrijeme provodi s dvoje djece i suprugom, a voli trčati, opuštajući mišiće i um. Kroz sve ove godine težina joj je varirala, a posebno nakon dva poroda kada je dobila 35* kg. Zahvaljujući TummyToxu pronašla je rješenje te je nakon nekoliko mjeseci korištenja TummyTox proizvoda uspjela smršaviti i sada se osjeća puno bolje.

Stanislava's Testimonial

”Do sada sam isprobala mnogo proizvoda, ali samo TummyTox proizvodi stvarno djeluju!”

“Naišla sam na TummyTox proizvode na internetu. U početku sam samo iz znatiželje htjela isprobati proizvode, a koristim ih već godinu dana. Vrlo dobro je objašnjen sastav i uporaba proizvoda. U početku sam isprobala dva proizvoda, a onda sam postupno počela naručivati više. 100% sam zadovoljan proizvodima. Često ih naručujem i preporučila sam ih prijateljima koji ih također koriste. Do sada sam isprobala mnogo proizvoda, ali samo TummyTox proizvodi stvarno djeluju. Stvarno ih preporučujem svima; odlični su!"

“Nakon što sam ih koristila mjesec dana, bila sam više nego iznenađena njihovim rezultatima.”

“Nakon što sam ih koristila mjesec dana, bila sam više nego iznenađena njihovom učinkovitošću. Pomogli su mi smršavjeti, održati formu, udebljati se bez yo-yo efekta i riješiti se viška vode. Pa sam ih nakon mjesec dana ponovno naručila i od tada ih koristim! Također, napravljeni su od prirodnih sastojaka i ne sadrže bojila. Ne mogu dovoljno preporučiti ove proizvode!”

Znate li...?

  • Gubitak vode može imati snažan motivacijski učinak jer se može dogoditi brzo, vidljivo je na vagi i pomaže da ti odjeća bolje stoji.
  • Višak vode također je povezan s nakupljanjem toksina, tako da će izbacivanje viška vode imati detoksikacijski učinak na tvoje tijelo, poboljšavajući cjelokupno blagostanje.

Stanislava je velika ljubiteljica TummyTox proizvoda.

“Koristim TummyTox proizvode godinu dana. Prvo što napravim u 7 ujutro kad dođem na posao je popiti Daily Kick Tea koji potiče probavu i pospješuje mršavljenje. Oko 8:30 uzimam jedan od Slim Tummy Capsa, sredstva za suzbijanje apetita, a zatim uzimam još jedan oko 15:00.

Nakon ručka popijem Fat Burner Drink Intense koji smanjuje umor i povećava energiju. Prije večere popijem Sleep Tight Tea koji mi pomaže da smršavimm tijekom noći i izbjegnem prejedanje navečer. Također koristim Tummyccino, Draining Drink, Pure Me Tea i Multivitamin Gummies. Nedavno sam naručila Booty Band i Shape Me Shake – proteinski shake jer puno trčim. Svaki napitak miješam u TummyTox Shakeru koji sam dobila besplatno.”

Stanislava's Before and After

“Ja sam jedna od onih žena koje mogu preporučiti TummyTox proizvode, jer sam isprobala mnoge od njih i isprobat ću još mnogo.”

“Visoka sam 180 cm i teška 69* kg zahvaljujući korištenju TummyTox proizvoda godinu dana. Ja sam jedna od onih žena koje mogu preporučiti TummyTox proizvode, jer sam isprobala mnoge od njih i isprobat ću ih još mnogo. Osjećam se dobro i super je kad ti svi daju komplimente, a posebno kad se osjećaš dobro i voliš samu sebe.”

Nema mršavljenja bez izbacivanja vode!

Da, dobro si čula. Učinkovito mršavljenje počinje izbacivanjem viška vode. Jedan napitak od jagode dnevno izbacit će toksine i osloboditi te nadutosti! 3-u-1 Draining Drink podržava dugotrajno mršavljenje i održavanje tjelesne težine, a također uklanja toksine i višak vode dok pomaže zadržati minerale.

A kako bi uklonila večernju želju za hranom, Stanislava je koristila naše Slim Tummy Caps s Garcinijom cambogiom. Ovo tropsko voće blokira apetit, pomaže u mršavljenju i podiže razinu serotonina (hormona sreće), što može utjecati na tvoje raspoloženje. Slim Tummy Caps pomoći će ti postići vitku figuru, a pritom će ti poboljšati raspoloženje i podići razinu energije!

Naruči i ti svoje uz nevjerojatnu vremenski ograničenu ponudu i kreni na put mršavljenja već danas!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati među pojedincima i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji, liječenju ili tretiranju bilo koje bolesti ili ozbiljnog stanja. Važno je održavati uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-33%
Posebna cijena 19,99 EUR(150,62kn) Standardna cijena 29,99 EUR(225,97kn)
Pogledajte proizvod
BRZI REZULTATI
-55%
Posebna cijena 34,99 EUR(263,65kn) Standardna cijena 77,99 EUR(587,65kn)
Pogledajte proizvod