TUMMYTOX blogs.

Catia: "Prijateljica je izgubila 8 kilograma, a ja 5 kg*!"

Zovem se Catia, imam 24 godine i radim u jednoj tvrtki za obuću u smjenama. Ja sam djevojka koja voli putovati, vježbati i ići u teretanu, koju sam otkrila prije otprilike godinu dana i za koju moram priznati da mi daje nevjerojatnu motivaciju!

image

"Nikad nisam imala pravilnu prehranu"

Nikada nisam posebno voljela svoje tijelo, posebno u području trbuha, ali sam s vremenom naučila prihvatiti sebe takvu kakva jesam. Osim toga, oduvijek sam imala problema s probavom zbog nepravilne prehrane.

"Vidjela sam reklamu za TummyTox i nisam dvaput razmišljala!"

Ranije ove godine otkrila sam TummyTox kroz neke Instagram oglase. No, nisam im pridavala puno pažnje, jer nikad nisam bila ljubitelj dodataka prehrani i uvijek sam imala općenito negativno mišljenje o njima i vodila sam se pretpostavkom da su proizvodi svakako bili loše kvalitete.

Pa zapravo sam se jednog dana izvagala i vidjela na vagi da sam došla na 59 kg, a uzmite u obzir da sam visoka samo 157 cm. Nakon toga nisam previše razmišljala, nego sam odmah otišla na internet stranicu TummyTox-a i vidjela da imaju nevjerojatne ponude i jednostavno u tada nisam uopće dvaput razmišljala!

"Radovale smo se jer smo dobile proizvode!"

Moja prijateljica, a ujedno i kolegica, koja se borila s viškom kilograma (90 kg), odlučila je naručiti skupa sa mnom i na kraju smo dobile dva paketa: ja sam naručila: Potpuno rješenje za Bikini tijelo, a ona se odlučila za paket Body Transformation. Bile smo sretne kada smo dobile proizvode i jako znatiželjne u vezi toga kako će ovi programi utjecati na nas!

"Nakon tjedan dana* odmah smo primijetile razliku na trbuhu"

Svoje smo programe započele tako što smo ujutro pile My Skinny Tea i Slim Tummy Caps nakon ručka, a uz to smo naravno uključile i tjelesnu aktivnost i zdravu prehranu. Nakon 1 tjedna* obje smo primijetile razliku na trbuhu, a ja sam osobno osjećala manju nadutost i počela sam redovito ići na toalet. Zatim smo uključile Fat Burner Drink 30 minuta prije treninga: moram reći da sam se osjećala puno energičnije, ne samo tijekom tjelesne aktivnosti, nego i u svakodnevnoj rutini tijekom dana.

Rezultati? U veljači smo počele uzimati TummyTox proizvode: smršavila sam 5 kg*, a moja prijateljica 8 kg*! Obje smo prezadovoljne i više ne možemo zamisliti svoj život bez ovih proizvoda! Hvala vam što postojite!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

Proizvodi za vas

KONTROLA APETITA
-67%
Posebna cijena 24,99 EUR(188,30kn) Standardna cijena 74,99 EUR(565,05kn)
Pogledajte proizvod
DETOX I MRŠAVLJENJE
-67%
Posebna cijena 21,99 EUR(165,69kn) Standardna cijena 65,99 EUR(497,23kn)
Pogledajte proizvod