TUMMYTOX blogs.

Mršavljenje za žene, potkrijepljeno znanošću

U prosjeku, žene imaju više tjelesne masnoće od muškaraca. Estrogen smanjuje sposobnost žena da sagorijevaju energiju nakon jela, što rezultira pohranjivanjem više masnoće oko tijela.

image

To znači da su gubitak težine i upravljanje težinom puno drugačiji za žene nego za muškarce. I premda neke opće smjernice mogu funkcionirati za oba spola, žene se više bore s prekomjernom težinom (posebno s dodatnom masnoćom) nego muškarci i većina rješenja, razvijena za oba spola, je manje učinkovita za žene.

Zato kao brend usmjeren na žene, mi u TummyTox radimo ruku pod ruku sa znanošću da pružimo rješenja koja najbolje funkcioniraju za žene.

Zašto je ženama teže smršavjeti?

Žene i muškarci podjednako se bore s viškom kilograma zbog svakodnevnih čimbenika kao što su: stres, pušenje, nedostatak sna, sjedilački način života, jedenje prerađene hrane, nedovoljna konzumacija vode i genetika.

No, žene se također moraju nositi s dodatnim izazovima, poput promjene razine hormona, trudnoće i različitih načina metabolizma masti. Naša su tijela programirana da pohranjuju masnoće, posebno u određenim područjima, kao što su trbuh i bedra. Zato ih često zovemo problematičnim područjima.

Najbolji način ciljanja problematičnih područja

Žene se često bore s problematičnim područjima kao što su bokovi, trbušna masnoća, celulit i masna bedra. To je problem koji treba ciljano rješenje.

Jedan od naših omiljenih sastojaka za lokalizirani gubitak masnoće zove se ID-alG™, super snažna patentirana mješavina smeđih algi, joda i sjemenki grožđa bogata morskim polifenolima. Pomaže da apsorbiraš manje masnoće i ugljikohidrata iz obroka i istovremeno podržavaš probavu.

Pronaći ćeš ID-alG™ u TummyTox-ovom Waist & Leg Shaper-u, zajedno s ekstraktom lista koprive koji sadrži flavonoide koji su dobri za tvoju cirkulaciju. Zahvaljujući ovom učinku, tvoje će noge biti manje umorne i teške, kao i manje natečene.



Godine istraživanja za brze i vidljive rezultate!

Mnogo je znanstvenih istraživanja učinjeno na glavnom sastojku Waist & Leg Shaper-a, dokazujući njegov učinak na upravljanje težinom i masnu masu u tijelu.

Budući da je gubitak težine izravno povezan sa smanjenjem masne mase, kliničko istraživanje je pokazalo da sudionici koji su konzumirali 400 mg ID-aLG™ dnevno (2 kapsule Waist & Leg Shaper) prosječno su izgubili 2,8 kilograma nakon samo 8 tjedana.

Sudionici su također poboljšali oblik tijela smanjujući:

  • opseg struka (-2,4 cm*),
  • opseg bokova (-1,7 cm*) i
  • opseg bedara (-0,9 cm*).

Brzi rezultati bez napora

Najbolja stvar kod Waist & Leg Shaper-a je da su promjene vidljive sa samo 2 kapsule dnevno u 8 tjedana, a u međuvremenu se možeš usredotočiti na poboljšanje cjelokupne kvalitete života i prepustiti oblikovanje tijela stručnjacima – nama!

Budući da su naši proizvodi potpuno prirodni, potkrijepljeni znanošću i sigurni za upotrebu, vole ih žene diljem svijeta! Više od 600.000 žena već je smršavilo s TummyTox proizvodima a Waist & Leg Shaper je jedan od njihovih omiljenih proizvoda!


*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

Proizvodi za vas

RAVNOTEŽA HORMONA
-48%
Posebna cijena 27,99 EUR(210,90kn) Standardna cijena 53,99 EUR(406,81kn)
Pogledajte proizvod