TUMMYTOX blogs.

Sanja: Tummy proizvodi djeluju i ja sam dokaz za to!

Sanja je zadovoljna korisnica TummyTox proizvoda i odlučila je s nama podijeliti svoje iskustvo: "Puno puta sam čula za TummyTox, ali sam uvijek bila skeptična kako bi neki čaj i napitci mogli pomoći. Kada su svekrva i šogorica počele piti i gubiti kilograme ostala sam iznenađena. A onda sam odlučila i ja probati!"

image

Sanja simpatična studentica iz Karlovca. Dugo se premišljala da li da se opusti u kupovinu TummyTox proizvoda jer nije vjerovala da joj čajevi mogu uvelike pomoći. Ali kad se napokon odlučila oduševljenju nije bilo kraja, i sada je presretna da je donijela pravu odluku!

"Puno puta sam čula za TummyTox, ali sam uvijek bila skeptična kako bi neki čaj i napitci mogli pomoći. Kada su svekrva i šogorica počele piti i gubiti kilograme ostala sam iznenađena. Iako si nisam mogla priuštiti, one su mi platile dnevni, noćni čaj i tummy caps, a nakon toga su bile i TummyTox rasprodaje gdje sam sebe i mamu opremila sa tabletama i čajevima za 3 mj."

Vidjela sam TummyTox izazov i rekla idemo probati! 

Prijavila sam se na TummyTox izazov u prosincu i odlučila sam se pridržavati nekih stvari. Iako si nisam mogla priuštiti TummyTox jelovnik jer sam student, odlučila sam poduzeti neke svoje mjere. Uz izazove sam počela vježbati svaku večer, po barem sat vremena. Priuštila sam si i slatko, ali u granicama, pojela bih 1 kolač a ne 5. Izbacila sam kruh u potpunosti te tjesteninu izbjegavala koliko sam mogla.

U prvom tjednu sam izgubila 4 kilograma!

Tih 28 dana izazova mi je brzo prošlo jer sam uvijek čekala jutro i večer kako bih pila svoje čajeve. U prvih tjedan dana sam izgubila 4kg , ostale 2kg su išle relativno sporo, ali nema veze bitno da ih više nema. Cilj mi je doći do 65kg šta se nadam da i budem do ljeta.

Prijatelji nisu mogli vjerovati mojoj promjeni...

Kada bih srela neke osobe koje dugo nisam vidjela samo su me pitali da li sam bolesna jer sam toliko smršavila da se razlika vidjela. Iako je to samo 6kg, najviše sam izgubila u području glave, nogama i struku, i konačno pala na 40 konfekcijski broj.

Bez Tummy proizvoda su mi sada dani nezamislivi. Nadam se da ću se uskoro odlučiti i na neke druge proizvode i konačno si priuštiti bočicu da ju sa ponosom nosim u menzu!

Svima toplo preporučam TummyTox proizvode jer sam im ja dokaz da djeluju i ne sramim se reći da ih koristim!

Proizvodi za vas

DETOX I MRŠAVLJENJE
-67%
Posebna cijena 29,99 EUR(225,97kn) Standardna cijena 89,99 EUR(678,07kn)
Pogledajte proizvod