TUMMYTOX blogs.

Sandra - pobjednica TummyTox izazova

Predstavljamo pobjednicu TummyTox izazova: Sandru Perko! 30-godišnja Sandra je uspjela izgubiti čak 10 kilograma, sada se super osjeća i uživa u aktivnostima u prirodi, sport je postao njen novi hobi!

image

»Prije sam zbilja mrzila trgovine s odjećom«

» Prije sam zbilja mrzila trgovine s odjećom jer sam znala da ću opet tražiti velike brojeve, tamnu odjeću i takve modele koji će najbolje sakriti moj višak kilograma.« otkriva nam Sandra. »Sada više nije tako! Sada u trgovinu idem s veseljem jer znam da ću tražiti manje konfekcijske brojeve i znam da ću u njima lijepo izgledati!« rekla je s osmijehom na licu.

Tummy izazov je sve promijenio

Sandra se prijavila na izazov i kako bi postigla što bolje rezultate počela je koristiti TummyTox proizvode. »Za nadutost i otečenost sam koristila Skinny me Tea te Fat Burner Drink za topljenje masnoća.«

image

»U 4 tjedna sam izgubila 10 kg i 18cm oko struka!«

»Već nakon nekoliko dana sam opazila da nisam više toliko naduta i otečena, a bolje sam se i osjećala.« oduševljeno je rekla Sandra. U samo 4 tjedna je uspjela izgubiti čak 10 kilograma, a u struku je izgubila čak 18 cm. Ljudi su brzo primijetili promjene i svojim pozitivnim komentarima dali joj ekstra poticaj! 

»U svojem tijelu se sada osjećam puno bolje, imam više energije za svakodnevne aktivnosti. Vratilo mi se samopouzdanje – kojeg prije zbog kilograma nisam imala! U slobodno vrijeme volim nešto dobro skuhati za obitelj, a veoma me veseli i sport. Sada jedva čekam lijepo vrijeme da svoje aktivnosti mogu izvoditi u prirodi

Kako joj je uspjelo?

Sandra je svoju preobrazbu postigla s paketomUltra Slim Tummy! Paket sadrži ukusni čaj Skinny Me Tea i 2 kutije Fat Burner Drinka koji pomažu kod topljenja masnoća, gubitku težine, sprječavaju nadutost i nastanak novih masnoća. Masnoće će se početi topiti, kilogrami nestajati.

Što još čekaš? Započni i ti sa svojom preobrazbom!

* Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici.