TUMMYTOX blogs.

Natalia: "Izgubila sam 4 kilograma * i znam da na tome neću stati!"

Zovem se Natalia, imam 22 godine i radim kao specijalist za telekomunikacije, tako da imam pretežno sjedeći posao. A to mi je donijelo probleme s kilažom. Najproblematičniji dio mi je trbuh, zatim bedra.

*[Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe. Za gubitak težine je vrlo važno hraniti se zdravo i održavati zdrav način života.]

image

Kao djevojka sa svojih 19 godina još sam imala 47 kilograma, tada sam pomalo počela dobivati do 15 kilograma prve godine. Otprilike godinu dana održavala sam težinu na 62 kilograma, ali u zadnjih šest mjeseci dobila sam dodatnih 8 kilograma.

Pokušala sam s različitim dijetama, čak i štrajkom glađu, ali ništa nije uspjelo ... smršavila sam nekoliko kilograma, ali sam onda nakon nekog vremena vratila još više... Ponovilo se tako nekoliko puta i sada sam završila sa 70 kilograma. Užas, imam 163 cm i 70 kilograma.

Plakala sam kad sam gledala stare fotografije

Moje samopouzdanje je palo na nulu. Pogled u ogledalo me dotukao. Možete li zamisliti da sam do prije 3 godine imali gotovo savršenu liniju?

Čak i kada sam bila mršavija, moj najgori dio uvijek mi je bio trbuh, a i danas je natečen. Što god sam pojela, trbuh mi je uvijek izlazio ispod košulje.

Imala sam također i probleme s probavom, i naravno da sam probala razne tablete, ali ništa nije uspjelo.

Nakon nove godine odlučila sam se za TummyTox. Ne žalim!

Dugo sam na Instagramu gledala TummyTox proizvode. I dugo sam razmišljala o tome hoću li ga probati ili ne. Ali nakon nove godine odlučila sam se za TummyTox. Ne žalim !!

Uvjerila me posebno povoljna cijena. Mnogi slični proizvodi drugih marki preskupi su. Drugi razlog bio je sastav. Jako mi se sviđa detaljan opis proizvoda koje druge marke nemaju.

Od Nove godine sam se odlučila smršaviti. I TummyTox mi je stigao u pomoć.

Nakon tri dana osjetila sam prve promjene.

Prvo sam počela koristiti duo Daily Kick i Sleep Tight Tea. Budući da sam se odlučila i vježbati, naručila sam i Carni Fit. Čaj koristim otprilike 3 tjedna i Carni Fit 2  i pol. Sada sam počeo koristiti i Draining napitak.

Već nakon tri dana osjetila sam prve promjene. Nevjerojatno neopisiv osjećaj. Znala sam da neće stati na tome.

Carni Fit mi je pomogao kod treninga, počela sam se puno više znojiti. Prije nisam imala niti kap znoja nakon 20 minuta vježbanja, a sada se znojim već nakon 5 minuta. Trbuh mi se smanjio. Što se tiče energije, odjednom sam je imala na pretek.

Najvažnija promjena bio mi je trbuh

Zbog velikog stomaka nisam mogla obući nekoliko para hlača i izgledala sam kao da sam u 3. mjesecu. Ali sada sam sretna jer se sve promijenilo.

image

Osjećam se vrlo dobro i puna sam energije. TummyTox proizvodi su dio mog života, i ne mogu ga zamisliti bez njih.

To me također motiviralo da smršavim i ne odustajem! Do sada sam smršavila 4 kilograma. * Znam da će biti još bolje, puno bolje!

*[Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe. Za gubitak težine je vrlo važno hraniti se zdravo i održavati zdrav način života.]