TUMMYTOX blogs.

Michaela: Sada sam potpuno zadovoljna sobom

Michaela je 31-godišnja mlada majka koja je trenutno na porodiljnom. Nikada nije imala problema s linijom, ali nažalost stvari su se promijenile nakon poroda ...

image

Michaela je uvijek bila sportski tip, ali kada bi dobila na težini, kilogrami su se najprije vidjeli na stražnjici i bedrima. „Nikada nisam imala problema sa svojom linijom, sve do trudnoće kada sam dobila 18 kilograma. Nakon poroda i tijekom dojenja sam skinula sam puno kilograma, ali onih zadnjih 6 kg se nisam mogla nikako riješiti. Moja linija se promijenila i nisam se više osjećala dobro u svojoj koži. Sva odjeća mi je bila mala. Tijelo mi je bilo puno oblina koje sam počela skrivati odjećom."

"Odlučila sam da moram smršavjeti kako bi opet stala u svoje omiljene traperice"

„Nisam htjela kupovati novu odjeću, motiviralo me da izgubim težinu i opet stanem u svoje omiljene traperice. Stoga sam odlučila nešto poduzeti. Moram priznati da je trčanje bio zadnji sport kojim sam se htjela baviti u životu, ali s obzirom da je to vrlo učinkovit način za jačanje cijelog tijela, rekla sam si da je vrijedno isprobati. Pa sam krenula trčati. Naravno prvih nekoliko puta uopće nije bilo lako, i mislila sam da ću dobiti srčani udar. Skoro sam odustala, ali zahvaljujući suprugu i njegovoj podršci nastavila sam i nakon petog puta trčala sam bolje i svaki puta je bilo sve bolje i bolje. Tako je započelo moje razdoblje trčanja. "

"Uvjerili su me prirodni sastav i recenzije zadovoljnih kupaca"

„Otkrila sam TummyTox na Facebooku kada mi je skočila ponuda proizvoda s popustom od 50%. Kada sam otvorila ponudu i pročitala o proizvodima, nisam mogla odoljeti i odmah sam naručila.

Posebno me zaintrigirao prirodni sastav i super povoljne cijene te recenzije zadovoljnih kupaca."

"Osjećala sam se kao da bi još jednu rundu bez problema otrčala."

„Od kada sam se počela baviti sportom, najviše me zanimao napitak Fat Burner, koji vježbanje čini učinkovitijim i potiče sagorijevanje masnoća. Moram reći da sam razliku osjetila već nakon prvog napitka. Tijelo mi se počelo zagrijavati, nisam bila iscrpljena i osjećala sam se puna energije dok sam trčala. Osjećala sam se kao da bi bez problema otrčala još jednu rundu. Od tada sam se zaljubila u Fat Burner i naručujem ga već godinu dana. Ne mogu više zamisliti svoje trčanje bez njega.

Promjenu sam primijetila prilično brzo jer sam se, na svoje vlastito iznenađenje, zaljubila u trčanje i postala sam stvarno ovisnik. I vjerujem da mi je velika motivacija bio upravo Fat Burner, koji mi je pomogao da brže otopim masnoće i oblikujem svoje tijelo. Trčala sam s lakoćom i puna energije, znojeći se više, tako da nije bilo sumnje u ubrzano sagorijevanje masnoća. Sada se bavim sportom 5 puta tjedno, a Fat Burner je postao neizostavan dio svakog treninga. "

"Osjećam se sjajno i punom energije!"

„Sada sam apsolutno zadovoljna sobom i u roku od nekoliko mjeseci vratila mi se i moja linija i čak mislim da je bolja nego prije! Najveća promjena je da se osjećam sjajno i punom energije! I moram reći da ne držim nikakvu posebnu dijetu, često uživam u čipsu ili čokoladi.

Fat Burner me nevjerojatno motivira za sport, kada ga popijem jednostavno me natjera da odem trčati. Plus, kada znam da stvarno djeluje, imam još veću motivaciju. Mnogi moji prijatelji primijetili su moju transformaciju i pitali su se kako mi je to uspjelo tako brzo. Preporučila sam im TummyTox proizvode kojima su se i oni vrlo brzo oduševili. "