TUMMYTOX blogs.

Mateja: Učinke sam osjetila već nakon 3 dana

Mateja Potočnik je mlada mamica 3 djece. Tummy čajeve pije već godinu dana, u tom vremenu je u potpunosti očistila svoje tijelo! Kako joj je uspjelo?

image

Prije nego sam počela piti Tummy čajeve, mučili su me problemi s probavom, nadutosti i nedostatkom energije.“ Rekla nam je Mateja. „Na to je utjecao i stres i vjerojatno premalo kretanja!“ Sve to je dovelo do nedostatka energije i da se Mateja konstantno loše osjećala. Zato je odlučila probati kombinaciju Daily Kick & Sleep Tight Tea i Skinny Me Tea.

„Prvi učinci već nakon 3. dana upotrebe!“

Pila sam Skinny Me Tea, uz to i Daily Kick & Sleep Tight čajeve, zato mi se uredila probava, bolje sam spavala pa je i razina energije tijekom dana bila veća. Prve učinke sam opazila kod probave, negdje 3 do 4 dana nakon početka korištenja! Osim što sam pila čajeve, redovito sam hodala barem 5 km i vježbala barem 15 minuta na dan. Sve skupa je brzo pokazalo rezultate -2 kg na vagi“ oduševljeno nam je ispričala Mateja.  

Čajevi stvarno djeluju!

Mateja je s Tummy čajevima poboljšala kvalitetu sna, povećala energiju i pobijedila je probleme s probavom! „Mogu reći da sada imam definitivno puno kvalitetniji život!“  

Uspjelo joj je s paketom prirodnih čajeva

Mateja koristi čajeve Daily Kick & Sleep Tight Tea i Skinny Me Tea. Udarni čajni duo Daily Kick je odličan za energičan početak dana jer te napuni s energijom, a Sleep Tight Tea umiruje i poboljšava san te čisti tijelo od toksina.Skinny Me Tea je odličan za topljenje masnoća jer sadrži, između ostalog, Pu-erh čaj koji ima učinak fat-burnera.