TUMMYTOX blogs.

Manon: "Uspješno sam izgubila kilograme!"

Manon radi kao pomoćnica u policiji i prodavačica s nepunim radnim vremenom, svaki dan je vrlo zauzeta i gotovo da uopće nema vremena brinuti se o svom zdravlju.

Kada je naišla na TummyTox odlučila je to promjeniti te uspjela povratiti svoju idealnu težinu i ponovno se dobro osjećati.

image

Praznici uvijek donesu višak kilograma

Početkom siječnja Manon se suočila s problemom poznatog mnogim TummyTox curkama: kako eliminirati posljedice prekomjernih jela za vrijeme praznika.

Za Manon su najslabija toča slatkiši, i preko praznika je pojela brdo kolača i torta. Zbog toga joj je vaga pokazala dobrih nekoliko kilograma viška. „Nisam se dobro osjećala, a sve odjeća odjednom mi je bila uska.“

TummyTox je stigao u spas!

Vidjela je reklamu za TummyTox na Facebooku i odlučila probati. Počela je s transformacijom u siječnju i uspjela postići izvanredne rezultate!

Izgubila je 4 kilograma!

  • "Plus, također imam oko 2/3 cm manje po cijelom tijelu.".

To nije samo gubitak težine, sada se ponovno dobro osjećam u svom tijelu.

Već nakon prvih par dana Manon je osjetila promjene: "Osjećala sam se lakše, jače, motiviranije i odlučnije!"

Kada stigne proljeće i dani su duži, počinjemo osjećati proljetni umor. Iako nikome nije jasna logika, nažalost je tako. Ali za Manon to ne predstavlja nikakav problem: "Osjećam se mnogo energičnije. Mogu se nositi sa svim poslom i vremenskim promjenama - to je sjajno! "

Sada spavam kao beba!

Dok su je prije mučile nesanica i neprospavane noći, Manon više uopće nema problema s time: „Sada spavam kao beba s NightBurner napitkom koji mi pomaže zaspati, očistiti jetru i mršaviti čak i ponoći.

A njezini omiljeni proizvod? Čajni duo za noć i dan!

Manon obožava čajeve, ali sve koje je do sada probala za mršavljenje joj nisu pomogli i nisu imali nikakvog učinka. Onda je otkrila Daily Kick i Sleep Tight i oduševila se. „Super mi je okus i napokon sam primjetila promjene na mojoj tjelesnoj težini."