TUMMYTOX blogs.

Maja: 4 kilograma sam izgubila u tren oka!

Maja se dugo vremena borila s usporenom štitnjačom, a najveći problem predstavljalo joj je zadržavanje vode zbog kojeg se osjećala napuhnuto i deblje nego što zaista je.

Kad joj je prijataljica dala da proba Draining Drink, njezin život se okrenuo naglavačke!

image

Prijateljica me spasila- preporučila mi je Draining Drink!

Nakon dugo vremena mučenja s viškom vode u tijelu, Ana je već bila spremna odustati, s uvjerenjem da ništa ne može promjeniti njezino stanje. Sve dok joj prošlo ljeto prijateljica nije preporučila Draining Drink.

“Dala mi je par vrećica da probam i već nakon samo par dana korištenja osjećala sam se mnogo bolje….”

Oduševljena učincima, Maja je odlučila javiti se TummyTox savjetnici i sama naručiti proizvode. “Savjetnica mi je preporučila Draining Drink i uz to Tummy čajeve te Flat Tummy Caps.

S Flat Tummy kapsulama držala sam se svojih ciljeva

Tummy čajevi Daily Kick i Sleep Tight pomogli su joj da očisti tijelo i pripremi ga za mršavljenje.

“S  Flat Tummy kapsulama napokon sam se držala svojih ciljeva: ništa nisam jela poslije 18 sati navečer. Već nakon par dana sam se osjećala lakšom, a nakon mjesec i pol sam izgubila čak 4 kilograma!

Dajem mu ocjenu 6

Ipak njezin najdraži napitak je i dalje Draining Drink “zbog Draining Drinka nestao je osjećaj napuhanosti te ću ga svakako i dalje koristiti. Sada se osjećam toliko lakše i imam više energije! Hvala TummyTox!”

Draining Drink je naš najprodavaniji napitak, koji je uvjeri već mnoge korisnice. On pomaže izlučiti čak 27% viška vode i u samo par dana pomaže smanjiti do 60% otečenosti i nadutosti!  Ako naručiš sada, dobiješ i TOP popust na Draining Drink >>>